|
Göz kapağı ve göz altı şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2019 Saat 11:24 |
![]() Hocam merhaba, 10 yaşındaki kızımın bir haftadır göz altları ve göz kapakları şiş. Önce çocuk doktoruna götürdüm. "Göz doktoruna götür, benlik bir şey yok." dedi. Göz doktoruna götürdüm, o da;çapaklanma ve kanlanma yok alerji değil, gözle ilgili bir problem yok dedi. Bugün sol göz kapağı biraz daha şişmiş gibi, bize yardımcı olur musunuz? Kızım göz kapaklarını zor açabildiğini ağırlık hissettiğini, göz içinin ve göz altları nın biraz kaşıntılı olduğunu söylüyor. Ne yapalım? Düzenleyen semah - 30 Ağu 2019 Saat 11:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor.
|
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Yollayap sitesinden yollayin hızlı resim açılmıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir hastalik sisligi degil.. Ya sivri isirdi, yada gozlerini cok ovusturuyor. Ilac gerekmez. Artarsa, Fenistil jel. Gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|