|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2019 Saat 00:52 |
Hocam merabalar 15 aylik oğlum 10750gr. 2 gundur makattan atesi 39.8 lerde kulaktan 39 genelde ilac kullanmamaya çalışsam da bugün çok ağladığı için pedifen surup ve paronox fitil kullandım 6 saat ara ile. Ama sadece yine makattan 38.5 dustu. Birde cenesinin altinda azi disleri hizasinda bir beze hissettim yaklaşık küçük bir fındık kadar ve oynayan bir beze.açıkçası korktum. Bütün akintisi yada oksuruk yok. ama son bir kac gundur salyasi çok artmıştı. Henüz doktora götürmedim. Özellikle beze için ne yapmalıyım atesi 2 gundur dusmuyor gidelimmi doktora.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic mi yazilarimi okumuyorsunuz?? Ates+Agizda pis koku+Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.. O "beze'nin" de hicbir onemi yok.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş dışında hicbirisi yok hocam ama ates hiç düşmemesi birde beze korkuttu.kac gün sürerse ates tehlikelidir. Herşey için tesekkur ederim içimi rahatlattiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates ; hicbir zaman, hicbir sekilde zararli degildir. LUTFEN; ates hakkindaki yazilarimi okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız edicem sizi çok şükür bugün atesimiz 38. Kere düştü ama o bezeden bir tanede kulak arkasında eline geldi buda normal mi hocam
|
|
![]() |
|
Çok tedirgin ediyo bu sislikler beni ne zaman gecerler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "beze'nin" de hicbir onemi yok.
|
|
![]() |
|
Hocam son bisey sorabilirmiyim oğlumun atesi bugün daha hafifledi simdide hafif dönüştüler başladı göbeğinde ve sırtında 6. Hastalik olabilir mi. 6. Hastalıkta bezeler olurmu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|