|
Kaka sorunu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Halilo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka sorunuGönderim Zamanı: 27 Ağu 2019 Saat 04:56 |
|
Kadir bey iyi günler,
Kasımda 4 yaşında olcak oğlumun yaklaşık 4 aydır kaka yapamama sorunu var. Sizden okuduğum kadarıyla erken bez bırakılan çocuklarda olabiliyor demişsiniz. 2 yaşındandan beri tuvalete yapıyor ama kendi sürekli bezini çıkarıp tuvalete yapmak istediği için bıraktık. Benim için erken olsada bezi çıkarmayınca sinirleniyordu hazır diye düşünüp çıkardım ve bu süreçte altına kaçırmada çok çok azdı, kısaca zorlandığını veya zorladığımı düşünmüyorum. Bezliykende kakası yumuşak dahi olsa ter içinde kalıp öyle kaka yapardı. Şimdide acıyacağını söylüyor ya tutuyor yada kan ter içinde kalıp öyle yapıyor fakat kaka hiç sert değil. Kabız olduğunu düşünmüyorum buna rağmen pirinç, patates, elma gibi şeyler vermiyorum zaten kakası sert değil ama yaparsa acıdığını söylüyor ve bu yüzden yapmıyor. Yaptıktan sonrada bir süre hala acıdığını ifade ediyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2019 Saat 05:03 |
|
Sabirli olun.. Kendisi halledecek.. Siz fazla ustune dusmeyin ve ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|