|
Geçmek bilmeyen kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2019 Saat 18:16 |
Merhaba hocam 26 aylık 10,5 kilo oğlum var bir ara uzun süre kabızlığı vardı sonra hastalandı hastalandıktan sonra düzeldi fakat geçenlerde normal inek sütü istedi verdim kabızlık yarattı çikolata vs verince de yine kabızlık yapıyor tam kabızlıktan kurtulduk derken tekrar başlıyor bu yüzden de karnım aç mama diyor mama veriyorum sıvı şeyler yemek kahvaltı yaptırıyorum doymadığını söyleyerek mama istiyor veriyorum. Eğer ki kaka yapmazsa çok huysuz oluyor hiç birşey yemiyor dün fitil verdim iki defa içini boşalttı fakat bu kabızlıktan nasıl kurtulacağız kullanmadığımız birşey kalmadı bağırsaklarında mı sıkıntı acaba ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz gunde aldigi yag ve sekerli gida oranlarini arttirin. Pirinc, Patates, Muz ve Elma vermeyin. Kayisi (veya Kurusu), Armut, Incir verin.
|
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam dediklerinizi uyguluyorum zeytinyağ meyve suları veriyorum fakat hala aynı büyük bir top yapıyor öncesi küçük top oluyor fitille büyük bir top atıyor başka ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duphalac surup; Aksamlari 10 ml icirin.
|
|
![]() |
|
Hocam hala aynı sabah küçük bir top atmış arkasından fitil verdim büyük bir limon kadar ve yine top içine yığıyor ne yaptıysak fayda etmiyor iştahsızlık yapıyor başka ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duphalac 20ml verin.
|
|
![]() |
|
Hocam 15 ml 5 Eylül de verdim cıvık üzerini batıracak şekilde yaptı.sonraki gün vermedim iki gün yapmadı zorla ıkınarak top yaptı tekrar 15 ml verdim cıvık yaptı sizce tam olarak sorunumuz nedir perhizler hiç bir işe yaramıyor teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsak ici bakterilerinin oranlarinda bir problem var. Duphalac + Reflor (gunde 1 paket) yemeklerine serpistirin Bir de; hergun alabildigi kadar yogurt (markasi onemli degil) yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|