|
Ek gıda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZGA11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2019 Saat 00:02 |
Hocam merhaba 22 aylık bir Kızım var 82 cm 9300 gr Doğum kilosu 2700 gr boyu 47 cm.Bugün kilo olayı beni kaygıya düşürdüğü için doktora gittik persentilde sınırda olduğunu söyledi anne sütü yoğun alıyor ek gıda yemek istemiyor şimdiye kadar mama almadı geçen 2 kışı antibiyotiksiz atlattı sayenizde.Doktor kilo alımı hala böyle giderse tıbbi mamaya başlatacağını sütün artık işe yaramadığını kademeli olarak emzirmeyi bırakmam gerektiğini söledi. Çeşitli ve kaliteli beslenmiyor yoğunlukla ekmek yemek istiyor emmezse Bu kadar kalitesiz beslenirken anne sütünü bırakmak doğrusu mu ne yapmalıyım sizce çocuğum bu arada 3 kelimeli cümleler kuruyor sayı sayabiliyor uzun zamandır Çocuğumun fiziksel gelişimi sıkıntılımı .İlave olarak ben 1,50 yim eşim 1,80 Gerçekten yememesi beni çaresiz bırakıyor Sütü bırak yer diyor çevre doktorlar süt ilk 1 yıldan sonra yaramazmış Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN anne sutunu birakmayin. Ne demekmis' "tibbi mama"... Bunlar resmen sahtekarlar. Bu salaklara sakin inanmayin. Tam 2 sene sadece anne sutu veren 6 hastam oldu.. Hicbir seyleri de eksik olmadi.. Hic mevcut olan anne sutu birakilirmi? Eyrica da, ekmek cocuk gidasi degildir. Ek bir sey baslayacaksaniz, Kutu Sutleri ile baslayin. Ilk gun bir defa 50ml verin (tabii alirsa)… Alirsa, sayi ve miktari arttirin. 3x100ml den fazla Kutu sutu almaya basladiginda konusalim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ağu 2019 Saat 03:45 |
|
![]() |
|
ZGA11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutu süt denedim beğenmedi içmedi çikolatalı olanlardan versem katkı maddesi çok Aptamilin devam sütleri hakkında ne düşünüyorsunuz bir de öğün yerine mi vereyim öğün sonrası mı uyumadan önce mi teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biz ek gıdaya başladık çoktan 7. Ayda sorun iştahsız olması
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle kutu sutlerine alismasi sart, yoksa anne sutu tamamen kesildiginde, sut icmez. Sutu soguk ve sekerli verin. Anne sutunde seker: %7, inek dutunde %4 dur. 50ml 'ye en ufagindan 1 kesme sekeri ilave edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|