|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 03 Ağu 2019 Saat 23:38 |
|
Kadir.bey merhaBa , 34 yaşındayım 160 boyunda 80 kiloyum.2 çocuğum. Var .sağlıklı beslendiğim söylenemez. Düzenli uykuda uyumuyorum.son zamanlarda baş dönmesi mide bulantısı ateş basmasi gibi şikayetlerim var .bugünde önce bu şekilde başladı .sonra ateş basmasi ve 100 un üzerinde nabız la.devam.etti.kafamı toparlayamadım bi türlü .kan değerlerim normal ..sizce ne yapmalıyım ne yaptirmaliyim ya da ..evham endişe çok fazla .panik atak olabilirim. Yardım. Edin lutfen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 05:55 |
|
Bir Dahiliye uzmani gorsun.. Kolesterol, Kan sekeri, Tiroid hormonlarina bakilmasi iyi olur.. "..kan degerlerim normal.." lafi bana hicbir sey ifade etmez.. Kan degerinden kastiniz, "Kan Sayimi" ise, o bir fikir vermez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ağu 2019 Saat 05:56 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|