|
Kendim için hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 22:38 |
Hocam merhaba geçen hafta Sol böbrek arka tarafa doğru şiddetli bir ağrıyla hastaneye başvurdum şiddeti artıyordu azalmıyordu böbrek taşı Muhtemelen dediler Kan tahlili idrar tahlili usg çekildi idrarda aşırı iltihaplanma mikrop bakteri var taş oluşmamış ama oluşmak üzere o yüzden taş varmış gibi ağrı çekiyorsun dediler Piyeloseptyl spazmol Plus hippurin Dex Forte ürispas Parol Metpamid ilaçlarını verdiler bir haftadır kullanıyorum sanki faydasını görmedim üzerine bir de idrar kesemde doluluk hissi idrarım varken yapamama ağrı ve yanma var idrarda sanki sistit gibi. Dün gece yine acillik oldum serum etki etmedi En son morfinle uyuttular o şekilde rahatladım sonuçlarımı gönderiyorum Hocam sizin yorumunuz benim için çok önemli teşekkür ederim[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1564515283389.jpg">
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyon filan degil.. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, bunlar tas olusumunu hizlandirir. Eminmisiniz; "Morfin ile uyuttuklarindan?" Eger hakikaten "Morfin" kullandilarsa bunlar super SALAK ve GERI ZEKALILAR demektir. ZIRA; Morfin, duz adelelerde spasm yaptigi icin, ASLA Bobrek ve Safra kesesi agrilarinda kullanilmaz. Siz bu salaklara bakmayin.. -Bol su icin. - Novalgin tablet gunde:3x2 tablet (agri oldugu surece) kullanin.. Novalgin tablet, hem agriyi giderir, hemde idrar yollarinizda gevseme saglar. -Agri geldiginde, Alaturka tuvalete cokun veya coker gibi yapip ikinin. Bunun disinda SAKIN oradaki doktorlar ne derlerse desinler asla uygulamayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|