Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için hocam
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 22:38
Hocam merhaba geçen hafta Sol böbrek arka tarafa doğru şiddetli bir ağrıyla hastaneye başvurdum şiddeti artıyordu azalmıyordu böbrek taşı Muhtemelen dediler Kan tahlili idrar tahlili usg çekildi idrarda aşırı iltihaplanma mikrop bakteri var taş oluşmamış ama oluşmak üzere o yüzden taş varmış gibi ağrı çekiyorsun dediler Piyeloseptyl spazmol Plus hippurin Dex Forte ürispas Parol Metpamid ilaçlarını verdiler bir haftadır kullanıyorum sanki faydasını görmedim üzerine bir de idrar kesemde doluluk hissi idrarım varken yapamama ağrı ve yanma var idrarda sanki sistit gibi. Dün gece yine acillik oldum serum etki etmedi En son morfinle uyuttular o şekilde rahatladım sonuçlarımı gönderiyorum Hocam sizin yorumunuz benim için çok önemli teşekkür ederim[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1564515283389.jpg">
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2019 Saat 02:57
Enfeksiyon filan degil.. 
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, bunlar tas olusumunu hizlandirir. 
Eminmisiniz; "Morfin ile uyuttuklarindan?"    Eger hakikaten "Morfin" kullandilarsa bunlar super SALAK ve 
GERI ZEKALILAR demektir.  ZIRA; Morfin, duz adelelerde spasm yaptigi icin, ASLA Bobrek ve Safra kesesi
 agrilarinda kullanilmaz. 

Siz bu salaklara bakmayin.. 
-Bol su icin.
- Novalgin tablet gunde:3x2 tablet (agri oldugu surece) kullanin.. Novalgin tablet, hem agriyi giderir, hemde
 idrar yollarinizda gevseme saglar. 
-Agri geldiginde, Alaturka tuvalete cokun veya coker gibi yapip ikinin. 
Bunun disinda SAKIN oradaki doktorlar ne derlerse desinler asla uygulamayin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.