|
sivilce |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
egtuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sivilceGönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 20:34 |
|
Hocam merhaba 11 yaşındaki oğlumun alnında burun ve burun kenarlarında ve çenesinde sivilceler çıkıyor. bunların bir kısmı şiş kırmızı ve iltihaplı oluyor. Dün burnunun kenarında bir tane kocaman çıkmış ve sapsarı iltihap olmuş uc verip hafif akmaya başlayınca sıkıp biraz içini boşalttım ve baticon sürdüm bugün yine üstü kabuk gibi olmuş ama yine sapsarı irin olmuş yine sıktım o kabuk kalktı sarı iltihap ve beyaz sert yağ gibi birşey çıktı. Bu sefer baticon yoktu, alkolle sildim ve fito krem sürdüm. Bu sivilceler için cilt doktoruna gitmeli miyiz? İçini sıkıp boşaltmanın bir zararı var mı? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Düzenleyen egtuna - 30 Tem 2019 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2019 Saat 02:48 |
|
Temiz calistiktan sonra, bunlari sıkıp temizlemenin bir sakincasi yok.. Her aksam MUTLAKA yuzunu sabunlu su ile yikasin. Tetra kapsul, gunde:2x1 verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|