|
Şeker hamur yemiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2019 Saat 20:15 |
Hocam 8 yaşındaki kizim komsumuzun doğum gününe gitti. Pastanin üzerinde bulunan çiçek şeklindeki icinde gida boyasi olan şeker hamurundan yemisler. Yedikten sonra bana bana dedi tabi ben izin vermeyince yedik hepimiz dedi. Bu sabah güne karin agrisi ile uyandik once karin agrisi oluyor sonra gaz çıkarıyor ve yedigini kusuyor. Ates yok karin agrisi surekli degil ishal degil şimdilik takip ediyorum. Saniyorum mikrop kapti yada gida zehirlenmesi. Neler yapabilirim sabah saat 10 dan itibaren bu saate kadar toplamda 3 kez kustu yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği miktara bağlı.. Çok yedi ise, benzer şikayetleri olabilir, çok önemli bir durum değildir.
Bir şey yapmayın. Arkadan ishal gelebilr, gene birşey yapmayın. Diğer çocuklar nasıllar mış? |
|
![]() |
|
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Merhaba hocam diger cocuklari yazmayı unuttum ben bir tanesine sordum onda birsey yoktu zaten olan benimkine olur çünkü zaten gıda boyasina alerjisi var yediginde döküntü oluyor. Gece sabaha karsi tabiri yerindeyse su gibi ishal yapti rahatladi ondan sonra rahatladi diyebilirim. Kahvalti yapti az önce durumu kontrol ediyorum teşekkür ederim hocam durumu bilmenizi istedim sagolun varolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geçmiş olsun.. Hepsi bu...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|