|
bulantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2019 Saat 00:19 |
hocam merhaba. kızım 6 yaşında. cumartesi öğlenden bu yana bulantısı var. bulantı dışında bir şeyi yok.. gün içinde bulantı gidiyor geliyor.. tabi arabaya binince de artıyor..ama araba tutması olduğunu düşünmüyorum.. arabaya binmediğinde de bulantısı var... hocam ilk kez böyle bir durum yaşıyoruz. normalde grip olunca bulantısı olurdu..şimdi grip de değil..boğaz ağrısı, burun akıntısı vs hiçbir şeyi yok..gece uykusunda da bulandığını söylüyor...ama hemen uykuya geri dalıyorum diyor.. hocam ne olabilir acaba ..sadece bulantı...çocuk bayağı sıkıntı çekiyor..yemede içmede sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ascaris cinsi barsak solucanları yapar.. 15 gün ara ile Andazol şurup verin(bir verişte 2 ölçek verilecek)
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben seminere gittim 15 gün annemler de ben kızımı doktora götürmüyorum diye ben okula seminere gidince hastaneye götürmüşler. doktor da idrar tahlili, idrar kültürü, gaita testi ve selofan bant test yapmayı önermiş.. o gün idrar ve idrar kültürünü ve kakayı vermişler.. onların sonucu temiz geldi...gaitada parazit de yok..idrarda enfeksiyon yok.. sadece ph değer yüksek..8 çıktı...ama hocam 3 gün sabahları selofan bant testi yaptık..sonuç, E. VERMICULARIS yumurtası saptandı diyor.. ağzından gece salya akıyor..ama kızım 6 yaşında.. sanırım 1 yaşından bu yana ağzıdan salya akıyor.. bulantısı da geçti..şimdi daha iyi.. ne yapalım hocam??andazol şurup verilecek ise günde bir kez ve iki ölçek..aç mı tok mu hocam ve şişenin tamamı bitecek mi...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam afedersiniz..şimdi tahlile gönderen doktoru aradım. andozol verin.. sadece 1 tek gün ve 2 ölçek verilecek dedi..10 gün sonra tekrar 1 tek gün 2 ölçek verin yeterli olur dedi..kıl kurdunda fazla ilaca gerek yok.. toparlar dedi..hocam uygun mu sizce de..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
UYgun. Aynen kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|