Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronsit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bronsit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Busemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bronsit
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 01:45
Merhaba hocam,
Kızım (5 yasında) 1,5 hafta once rutubetli evde kaldık, alerjik çocuk olduğu için geniz akıntısı ve gıcık gıbı oksuruk başladı, genizi oyle bir akıyor kı, sankı su ıcıyor, 1 hafta zyrtec verdım genız akıntısı azaldı (gece yutkunması azaldı) yalnız son 2 gundur ses degıstı oksuruk sekli değişti tam havlar gibi de değil ama yakın, ateş yok ama..
dr goturdum bronşit olmuş dedi. klasik Ventolin ve Budecort hava verdi.

2 defa havayı verdim geçmiş yazılarınızı okumuştum, bronşitin kendiliğinden iyiestiğini hatırlıyordum ama emin olamadım.
dediğiniz gibi ilaçları kullanmayacağım.

hocam, benım yüzümden mı bronsıt oldu zyrtec verdım dıye balgam ciğere indi? bırdaha aynı hatayı yapmıyım

kızım deniz deniz diye basımın etini yıyıyor, tam ıyılesmeden denıze girmesi sorun olur mu? hatta ilk hafta oksururken denıze soktum cok usudu bu sebepten dolayı bronşit olamaz dimi .. sonuçta ateşsiz olunca alerjik bronsıt dıye hatırlıyorum..

Bu arada bal alerjisi var limon sınırlı tüketiyor fazlası egzama yapıyor
Günde sadece 1 kahve fincanı zencefil limon cay yapıyorum fazlasında egzama çıkıyor
Bu şekilde bu hastalığı atlatabilirmiyiz

Düzenleyen Busemm - 21 Haz 2019 Saat 01:51
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 09:42
Atın denize, bir günde iyileşir..
Sakın Turkiye'deki çocuk doktorlarına inanmayın.
Okumaya devam edin ve bu sahtekarların nasıl halkı kandırdıklarını iyi öğrenin.
Yukarı Dön
Busemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 10:23
Cevap icin teşekkür ederim 🙏 hocam bu mevsimde nasıl bronsit oldu dedi dr muz ve eczacımız , zoru mu başardık
Bu mevsimde bronsit olmak zor mu? Yoksa ben zyrtec verdim diye mi oldu ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2019 Saat 18:27
"O" Bronşit teşhisine inanıyormusunuz?? 
Yukarı Dön
Busemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2019 Saat 10:08
An itibari ile hafif dediğim havlar tarzı oksuruk resmen havlar oldu , krup 🤷♀

Düzenleyen Busemm - 22 Haz 2019 Saat 11:10
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2019 Saat 08:20
Ne yapılacağını biliyorsunuz değilmi?? Yarım ampul Decort, adele veya deri altına yapılacak. 
Yukarı Dön
Busemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2019 Saat 00:26
Evet hocam not almıştım , ama hic kriz öksürüğü olmadı , sadece izotenik soguk buhar verdim
Şimdilik boyle gidiyoruz , söyleyemeden duramayacagjm, iyi ki varsiniz, sayenizde kac cocuk boyle
Kurtuldu ... size borçluyuz 🌹🌹

Teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.