|
2 çocukla hastalık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
secill
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2 çocukla hastalıkGönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 06:48 |
|
Hocam merhaba 3 yaşında kızım 2 gündür haşurma ve burun akıntısı vardı burnuda baya tıkalı. Serum fizyoyla temizledik Dün akşam kesik kesik öksürük başladı ve bu sabah 5te 38.5 ateşle uyandı ve öksürkte arttı. Burun çok tıkalı su gibi akan burnu şimdi akmıyor Ilık duş aldırdım ama 1 saati geçti 38 e düştü sadece çok huysuz burnu tıkalı öksürüyor rda uyuyamıyor ağlıyor.. 2 aylık bebeğimdevar onada geçmesinden korkuyorum açıkçası ne yapmalıyımm
Düzenleyen secill - 16 May 2019 Saat 06:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 18:36 |
|
Abla Grip geciriyor.. Kucuge gecmemesi icin, ayri odalarda tutun. grip icin yazdiklarimi okuyun.. Bilhassa; "sahtekarligin 3 safhasini" cok iyi ogrenin..
|
|
![]() |
|
secill
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 09:09 |
|
Biz ailece grip geçiriyoruz sanırım hocam.. Akşam üzeri bendede hapşuruk burun akıntısı ve boğazda yanma başladı emzirdiğim için eczaneden hemen maske aldım. Bebeğinden dün çok hapşurdu ve burnu baya tıkalıydı serum fizyo ve aspiratör ile çekip temizliyorum bu sabah baya burnu dolu dolu hırıltılı akıntı yok ama çekince aspiratör geliyor ve hapşuruyor. Akşam bir doktor arkadaşım bizdeydi aile hekimi çocukları görünce ikisinede peditus başla dedi. 2 aylık daha ilaç içmesi uygun mu dedim sonra ilerlerse çok uğraşırsın dedi.. Sadece burnu tıkalı başka sıkıntısı yok huysuzluğu ateşi falanda yok anne sütü ile besleniyor siz ne önerirsiniz bize hocam yapmamız gereken nedir?
Düzenleyen secill - 17 May 2019 Saat 09:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 18:41 |
|
SAKIN, Pe..tus vermeyin.. O doktor'a bir sorun bakalim, icinde, "Parasetamol" oldugunu biliyormu?? Bu ilac yuzunden kac cocugun Karacigeri harap oldu.. Af..in(160mg), Pe..tus(120mg) "Parasetamol ihtiva ederler. Birde bunlarin beraberinde, Ca..ol120 (120mg ihtiva eder) verirsiniz, tam olur.. Turkiye'de "Aile hekimi" ISTE TAM DA BUDUR!! Hicbir sey bilmezler, her seyi bildiklerini zannederler. 2 aylik bebege; Pe..tus vermek NE DEMEK?? Sasirmis mi ne?? SAKIN, ilac vermeyin. Grip kapmis, bosuna ugrasmayin.
|
|
![]() |
|
secill
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2019 Saat 09:42 |
|
Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum.. Ben ilaç kullanmayı Reddettim veremem dedim Ciğerlerine iner hastanede yatmak zorunda kalırsınız dedi ilaçlara başlamalısın ilerlemesin demişti. Bugün ikisininde de iyileşme var bebekte sadece burun tıkanıklığı ve hapşuruk için ilaç kullanamazdım. Zaten en ufak Bir hapşurmada hemen bu ilaçları yazıyorlar ve dönüşümlü kullanmak diye birşey çıktı çocukları zehirliyorlar. Bilgilerinize güveniyoruz tekrar teşekkür ediyorum vakit ayırdınız. İyi çalışmalar iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2019 Saat 18:32 |
|
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazizilarimi okudugunuzda, Pe..tus icin niye israrli olduklarini anlarsiniz.. "Donusumlu" sahtekarligini dunya'da bir tek Turk doktorlari uygular.. Turk doktorlari asla ATES nedir ogrenmek istemezler..Zira; halki ates ile korkutmak onlarin en buyuk kazanc kapisidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2019 Saat 18:32 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|