|
Sinüzit sol burunda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2019 Saat 13:28 |
Merhaba hocam rahatsız ediyorum. Tekrardan dün eşim KBB götürdü çocuğu baş boyun röntgen çekmişler sol burunda sinüs ler dolu sinusit gibi bişey demiş cefaks asist otrivine ibufen vermiş devlet hastanesi ilk defa baş boyun rontgeni çekildi. Antibiyotik gereklimi bu konu hakkında bilgim yok öksürük te var gece sıcak su buharı yaptım gece hiç oksurmedi burnumda acıktı sabah kalkınca öksürük oldu burun dolunca sumkurtuyorum serum. Fizyolojik yaptım. Sabah sol. Burun si üsleri dolu nedir bu alerjiden dedi. Tekrardan teşekkür ederim hocam sagolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik, sahtekar Turk doktoru!! Sadece Iliadin damla, o da eger, cocukta "Maske tarzinda" bas agrilari oluyorsa kullanin.. Bu sekil bas agrilari yoksa, bos verin.. Bilhassa kasten As..t verme sahtekarligini bir aralar birakmislardi, anlasilan paranin yuzu sicak geldi, tekrar ayni sahtekarliklara basladilar. As..t; agizdan alindiginda, SADECE: Parasetamol zehirlenmesinde, panzehir olarak iyi gelir. Solunum hastaliklarinda; (agizdan alindiginda)bronslarda spasm yaparak, durup-dururken hiriltilara sebep olur. Bu yuzden de bu ilac; "Sahtekarligin 1. Safhasi"nin bas ilacidir.. Siz sadece Serum Fiz ile burun temizligi yapin.. Ne diye gidersiniz ki bu ahmaklara!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2019 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam serum fizyolojik yaptım ağrı hiç yok çok çok teşekkür ederim. İyi akşamlar sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|