Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit sol burunda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit sol burunda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neslinaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neslinaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit sol burunda
    Gönderim Zamanı: 08 May 2019 Saat 13:28
Merhaba hocam rahatsız ediyorum. Tekrardan dün eşim KBB götürdü çocuğu baş boyun röntgen çekmişler sol burunda sinüs ler dolu sinusit gibi bişey demiş cefaks asist otrivine ibufen vermiş devlet hastanesi ilk defa baş boyun rontgeni çekildi. Antibiyotik gereklimi bu konu hakkında bilgim yok öksürük te var gece sıcak su buharı yaptım gece hiç oksurmedi burnumda acıktı sabah kalkınca öksürük oldu burun dolunca sumkurtuyorum serum. Fizyolojik yaptım. Sabah sol. Burun si üsleri dolu nedir bu alerjiden dedi. Tekrardan teşekkür ederim hocam sagolun. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2019 Saat 18:08
Tipik, sahtekar Turk doktoru!! 
Sadece Iliadin damla, o da eger, cocukta "Maske tarzinda" bas agrilari oluyorsa kullanin..
Bu sekil bas agrilari yoksa, bos verin..
Bilhassa kasten As..t verme sahtekarligini bir aralar birakmislardi, anlasilan paranin yuzu sicak geldi, tekrar
ayni sahtekarliklara basladilar. 
As..t; agizdan alindiginda, SADECE: Parasetamol zehirlenmesinde, panzehir olarak iyi gelir.
Solunum hastaliklarinda; (agizdan alindiginda)bronslarda spasm yaparak, durup-dururken hiriltilara sebep olur.
Bu yuzden de bu ilac; "Sahtekarligin 1. Safhasi"nin bas  ilacidir.. 
Siz sadece Serum Fiz ile burun temizligi yapin.. Ne diye gidersiniz ki bu ahmaklara!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2019 Saat 18:09
Yukarı Dön
Neslinaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neslinaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2019 Saat 19:09
Teşekkür ederim hocam serum fizyolojik yaptım ağrı hiç yok çok çok teşekkür ederim. İyi akşamlar sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.