|
boyunda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 09:44 |
kadir bey oğlum 7 yaşında 1 haftadır çürümüş sökülmüş şekilde öksürüyordu dün boğazım acıyor yutkunurken demeye ve ardından boynumu çeviremiyorum ağrıyor demeye başladı kulak hizsından boyunda yumurtadan küçükce yumuşak bir şişlik farkettim dokununca bile çok ağrıdığını söyledi uzerine yatamadı bunla beraber başıda ağrıyordu başı zaten ara ara ağrıyor ciddi bişey olabilirmi.sabah sağlık ocağına götürdüm doktor kbb ye gidin dedi randevuyu en erken pazartesiye alabildim.korkuyorum bu boyundaki ağrılı şişlik kötü bişey olabilirmi.ateşi yok şişlikte sıcak değil renk değişikliği yok sertlik yok ..sol tarafında bu anlattığım şişlik.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eklemek istedim sağlık ocağındaki doktor geniz eti nekadar büyük demiş gerçektende bende baktığımda normal hali her iki yandakiler varya hocam kocaman kocamanlar bayaa kocamanlar yaniağzını açınca aaaa derken ortadaki bademciğe değiyor tamamen kapatıyolar geniz eti alınması gerekebilir demiş.horluyormu diye sormuş evet hocam koca adam gibi horluyor bide.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Hocam aksam oldu simdi eve geldim oglumun boynundaki sislik yumurta gibi ve altindada bir nohut gibi beze var kaygan ve oynuyor oda agriyormus
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Hocam buyuk kirmiziyla cizdigimyer biyuk şişen yer minik yuvarlaksa minik bezenin yeri
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili TEMIZ.. Bogaz da; Antibiyotik gereken bir durumu yok.. YANLIZ !! Daha evvel gecirdigi (1 hafta-10 gun evvel) atesli bir hastaliktan kalma ve Lenf bezleri icindeki mikroplar, cogalmaya baslamislar..Bunun icin, hemen antibiyotik kullanmaniz sarttir, yoksa o lenf bezinin, Cerrahi olarak acilmasi gerekebilir. Duocid veya Augmentin ES 600 baslamaniz sarttir. 1- Saglik ocagindaki doktor, tam bir SALAK... Bu durumdaki bir hasta, 1 haftayi BEKLEYEMEZ.. O salaga tekrar gidin, hemen bu antibiyotiklerden birini yazsin.., Pazartesiye kadar ( hemen antibiyotik baslanirsa) zaten duzelecek. 2- Geniz eti gozle GORULEMEZ.. Okuz daha bademciklerle, geniz etini ayird edemiyor. O gorunenler, geniz eti degil, bademciklerdir ve bu yas icin normal buyukluktedirler.. Agiz acildiginda, bademcikler ortaya gelirler, agiz kapatilinca, geriye cekilirler. Sakin bu salaklara inanip, ameliyat filan yaptirmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|