Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beyazlık
    Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 18:09
Hocam merhaba,
3,5 yaşındaki oğlumun yüzü aylar önce kuruluktan mı bilmiyorumF egzama gibi bir koröızılık oldu
Ama küçük bir bölge. Sonra geçti, ancak o kısım beyaz kaldı.
Daha önce şöyle bir bilgi edinmiştim. Yara yerleri beyazlarsa vitiligodur diye
Bunun aslı var mı hocam? O beyazlığın kalması normal mi? Belli belirsiz bir beyazlık.
Ya da tüm yara tarzı şeyler iyileşme sonrası beyazlar mı? Ama uzun zaman oldu. Belki 8-9 ay.
vitiligo işareti olabilir mi hocam?
Çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 19:47
Resim gonderin.
Yukarı Dön
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 19:59
http://m.yollayap.com/bbtc/1557075352216.jpg
Yukarı Dön
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 20:01
http://m.yollayap.com/ebtc/155707565486.jpg
Yukarı Dön
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 20:03
Hocam kulağının hizasında, favorsinin olduğu yerde beyazlık. Aylardır beyaz olarak kaldı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 02:48
Vitiligo ile hic alakasi yok.. Kendiliginde, 3-4 ay sonra kaybolur. 
Yukarı Dön
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 07:31
Hocam, çok yaşayın. Siz hep çok iyi olun. Teşekkür ederim canım Kadir hocam
Yukarı Dön
yesimuzman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 128
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yesimuzman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2019 Saat 17:50
Sevgili Chanson
Yeni konu açmak istemediğim için sizin sorunuzdan devam etmek istedim. Çünkü benim kızımda da aynı şeyi yaşadık.

Kadir bey 
Benim kızımda da kulak arkası ve baldırının ufak bir bölgesinde atopik dermatit olmuştu. Hatta size fotoğraf göndermiştim ve tavsiyenizle hipokort kullanmıştık ve geçti çok şükür. Evet buralarda beyaz kaldı ama ben çok takılmamıştım. Zamanla geçer diye düşündüm ama şu cümle doğru mu acaba beyaz kalırsa yara vitiligodur diye.
Teşekkür ederim 
Saygılarımla 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.