|
Beyazlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2019 Saat 18:09 |
Hocam merhaba,
3,5 yaşındaki oğlumun yüzü aylar önce kuruluktan mı bilmiyorumF egzama gibi bir koröızılık oldu Ama küçük bir bölge. Sonra geçti, ancak o kısım beyaz kaldı. Daha önce şöyle bir bilgi edinmiştim. Yara yerleri beyazlarsa vitiligodur diye Bunun aslı var mı hocam? O beyazlığın kalması normal mi? Belli belirsiz bir beyazlık. Ya da tüm yara tarzı şeyler iyileşme sonrası beyazlar mı? Ama uzun zaman oldu. Belki 8-9 ay. vitiligo işareti olabilir mi hocam? Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.yollayap.com/bbtc/1557075352216.jpg
|
|
![]() |
|
http://m.yollayap.com/ebtc/155707565486.jpg
|
|
![]() |
|
Hocam kulağının hizasında, favorsinin olduğu yerde beyazlık. Aylardır beyaz olarak kaldı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vitiligo ile hic alakasi yok.. Kendiliginde, 3-4 ay sonra kaybolur.
|
|
![]() |
|
Hocam, çok yaşayın. Siz hep çok iyi olun. Teşekkür ederim canım Kadir hocam
|
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Sevgili Chanson
Yeni konu açmak istemediğim için sizin sorunuzdan devam etmek istedim. Çünkü benim kızımda da aynı şeyi yaşadık. Kadir bey Benim kızımda da kulak arkası ve baldırının ufak bir bölgesinde atopik dermatit olmuştu. Hatta size fotoğraf göndermiştim ve tavsiyenizle hipokort kullanmıştık ve geçti çok şükür. Evet buralarda beyaz kaldı ama ben çok takılmamıştım. Zamanla geçer diye düşündüm ama şu cümle doğru mu acaba beyaz kalırsa yara vitiligodur diye. Teşekkür ederim Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|