|
Strep a pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 20:40 |
Kadir hocam iyi günler
Kızım 7 yaşında 1 yaşından beri sizin tavsiyelerinizle büyütüyorum . 1 yıl önce öksürük ve yüksek ateşli bir grip geçirmişti ve ben size dilinin resmini yollamıştım siz bana normal demiştiniz ve doktor antibiyotik vermesine rağmen ben siZin cevabınız üzerine antibiyotik vermedim ve iyileşmişti. Bu hastalıktan iki ay sonra okulda bütün çocuklara strep a testi yapılmış ve benim kızım pozitif çıkmış. bana okul doktoru beta geçirip tedavi edilmemiş olabilir dedi.Benim siZin yazılarınızdan okuduğum bazı çocuklar taşıyıcı oluyor yazmıştınız.Üstüne bir yıl geçmesine rağmen aklıma geliyor beta geçirdi ihmal ettiysem farketmediysem kalp rahatsızlığı ya da romatizma olursa diye . Hocam geçirse dilinden anlaşılırdı diye okudum siZden .Sizce taşıyıcı mı kızım ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Test'i BASKA bir laboratuvarda tekrarlatin.. Hicbir hastaligi yok iken, gene Test:(+) cikarsa, tasiyici demektir. Tasiyicilik yapan Streptokok'un cidari HATALI veya olusmadigi icin, vucutta uyari yapamaz, ve tehlikeli bir reaksiyon uyandiramaz..Cidari olmayan bu Streptokoklara da, Antibiyotikler etki edemezler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|