|
bel ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 13:28 |
merhaba kadir bey 34 yasındayım 3 yıl önce sezeryan doğum yaptım. hamilelik döneminde başlayan doğum sonrası artan bel ağrım devam ediyor. resim ektedir. doktor bir krem verdi ancak FASTJEL %2,5 50 GR JEL krem uyusturuyor tamamen belimi bu krem tedavi edicimidir. yoksa sadece ağrı kesici olsun diyemi verdi. doktor hafif bir egrilik var dedi bel ağrısından tamamen nasıl kurtulabilirim
http://m.YollaYap.com/bbtc/155687903841.jpg http://m.YollaYap.com/bbtc/155687922669.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anestezik made ihtiva eder.. Hicbir tedavi saglamaz. sadece agriyi kamufle eder, siz bir sey duymazsiniz, hastalik devamli ilerler. Bel kemiginizde, "Lordoz" durumu var, iyi bir Ortopedi doktoru bulun. Pantolon ustunuzde iken Rontgen ceken teknisyen de, Turkiye'deki Saglik calisanlarin kalitesi cok guzel gosteriyor!! |
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tesekur ederim dediğiniz gibi belimi hissedemeyecekadar kadar uyuşturuyor krem doktorum kendiliğinden geçer demişti gecmezmi. Biraz korktum şimdi açıkçası burada çok iyi doktor bulmak kolay değil. İlaçlamı tedavi yoksa ameliyatlık bir durum olurmu kalıcımi korktum
Düzenleyen yagmurb - 04 May 2019 Saat 00:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Korse kullanmaniz gerekebilir. Istanbul da iseniz, Erenkoy'de, Dr.Burhan Uslu ya gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|