Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykudan uyandıracak kadar şiddetli horlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

uykudan uyandıracak kadar şiddetli horlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ZGA11 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uykudan uyandıracak kadar şiddetli horlama
    Gönderim Zamanı: 02 May 2019 Saat 12:00
Merhaba Kadir Hocam;
Daha öncesinde  de bir çok kez yazmıştım.İlk aylarını ilaçsız atlattıysa bebeğim sizin sayenizde.Bu seferki sorum şöyleki;kızım 19 aylık .Normal doğumla doğdu anne sütü alıyor hala.Doğumsal bir sorunu yok çok şükür.8 mayısta beyaz burun akıntısıyla başlayan sonrasında öksürük ve 41 dereceye kadar yüksek ateşle devam eden bir grip geçirdi.Gribinin 6. günü dayanamayıp doktora götürdüm.3 Kez Calpol dışında hiç birşey vermedim o güne kadar.6. gün Tıp fakültesi çocuk acile götürdük. Ordaki çocuk doktoru akciğerlerinden ses gelmemesine rağmen filim çektirdi.File bakıp akciğerinde işte balgam var zatürre başlangıcı dedi:) Kan aldırdı.Lökosit değeri düşüktü bu arada geçmiş yazılarınızda lökosit ile ilgili düşükse viraldir ilaca gerek yok demişsiniz.Doktor muscoril antibiyotik ile ventolin vermeye kalktı hı hı deyip almadım ,kullanmadım kesinlikle.Ertesi gün başka doktora gittik o da dediki antibiyotikli durumu yok .Burnunu açık tutun sıvı verin dedi.Çok hapşuruk salgı rahatsız ederse mevsim değişikliği bahar vesaire zrytec damla kullanabilirsiniz dedi.Gribi geçmesine rağmen yaklaşık 1 haftadır aşırı derecede horluyor.Uykusundan uyandırıyor.Nefesi kesilir gibi inliyor.Ateş öksürük vesaire yok sümük yok.Uykuları çok kötü rahatsız.Doktora götrüdüm yine zrytec damla verdi 4 gün kullandım.Kullanmaya devam etmeli miyim?İzinde olduğunuz için yazmadım.Bu horlama işi gribin arazı mıdır? Bir KBB uzmanıyla görüşülmeli midir? Bu arada kızım zayıf bir bebek kilo ile alakası yoktur diye düşünüyorum horlamanın.Uykudan rahatsız ekilde uyandığında kalbi çok yüksek atıyor gibi geldi bana .Başka ne tavsiye dersiniz.Düzelir mi kendiliğinden.Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2019 Saat 19:47
Bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.