|
Koltukaltında şişlik ve kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MelikeA. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 21:26 |
Kadir hocam merhaba,
19 aylık oğlum bir enfeksiyon geçiriyor. Burnu su gibi akmaya başlamasının ardından 5. günde sarı/yeşile döndü ve öksürük hapşırık başladı. 7. günde ise hissedilen bir ateş çıktı ama ertesi gün öksürük hapşırık ve ateş bitti. Ancak 9. günde koltukaltında kızarıklık ve beze gibi şişlik fark ettim. Fotoğrafına şuradan bakabilirsiniz: https://ibb.co/kGXqqmW Kırıkkale'de ikamet ediyoruz, burada güvenilir bir doktor bulamadığımdan doktora götürmedim; kendi doktoruna (Ankara'da) fotoğraf gönderdim, ateş takibi yapalım dedi. Şişliği fark edince hiç temas etmedik, kucağa alırken çok dikkat ettik. Ertesi gün koltukaltındaki kızarıklıkta gözle görülür azalma vardı ve burun akıntısı ile başlayan süreçte 15. günde iyileşme oldu diyebilirim. 20. günde ise doktorunun kontrolleri ardından (koltukaltında çok minik bir beze ve kasıkta çok minik bir beze kalmış, ama bunlar uzun sürede söner dedi) 18. ay aşılarını oldu. Şu anda aşı olalı 3 gün oldu ve koltukaltında yine kızarma ve hafif şişlik var. Yemesinde ve keyfinde hiç bir sorun yok, ne yapmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; gunde:2x1 Betadine surun.
|
|
![]() |
|
MelikeA. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, batikon sürmeye başlıyorum ama kasıklarında da beze sayısı artmış.
Bu neden oluyor? Endişelenmeyi gerektiren bir durum var mı? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, hem koltukaltında hem kasıkta beze sayısı fazlalaşmış.
Doktorumuz ‘çocuk onkolog’a yönlendirdi, usg ve kan tahlilleri istenebilir demiş. Ne yapayım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cilt enfeksiyonun yaptigi bezeler.. Bari siz, bu doktorlar kadar aptal olmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|