Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızıl
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızıl

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hasan cengiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasan cengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızıl
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 17:19
Merhaba kadir bey oğlum 4 yaşında 5 gündür 38.5 39 a varan ateşimiz var 3 gündür öksürükte eşlik etti ateşe hiç müdahale etmedim dün dilinin çilek şeklinde olduğunu farkettim ağzı da kokuyordu dr a götürdüm evt dili benziyor ama enfeksiyonda da dil bu şekilde olabilir dedi Amoklavin es 600 başladı oğlum 3 gündür çok halsiz sürekli uyuyor öksürerek ve karnının çok ağrıdığını söyleyerek ağlayarak uyanıyor karin ağrısı neden kaynaklı olabilir karnım çok agriyo diye ağlıyor cocuk dr u Oksurukten dedi ama. Bu arada ciğerleri hoşuma gitmedi hava verelim dedi ben sizin makalelerinizi okuduğum için vermek istemedim o zaman öksürüğü 2 güne geçmezse getir dedi oğlum 3 gündür sudan başka hiçbirşey tüketmiyor bu sürede 1.5 kilodan fazla verdi ne yapacagimi bilemedim siz kizil ise mutlaka deposilin öneriyorsunuz ama dr gerek yok bu ilaçta penisilin türü dedi  bir de bugün Amoklavin es 600 yazınızı gördüm 20 kilo altında kullanılmaz demissiniz ben 2 kere vermiştim ona canım sıkıldı bir de oğlum yırtınıyor oksururken balgam çıkarmak için ama çıkartamıyor dr umuz prospan vermişti ama almadım perebron versem mi solunumu 60 lar da dudakları falan kurudu çok halsiz hiç yürüyemiyor arada uykusunda inliyor bu hali beni çok korkuttu bana önerilerinize ihtiyacım var size yazarken uyandı yine karnım karnım diye yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim simdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117732
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:13
Kizil'da; ASLA oksuruk YOKTUR!!!  Ayrica da, 4 yasinda, Kizil olmaz.(Cok istisnai durumlarda olur..Hastalikli 
sahis, yiyecekleri once kendi agzinda cigneyip, sonra cocuga yediren  toplumlarda olur) 
AYRICA DA:  Kizil olsa idi, ilk olcek Augmentin'den 12 saat sonra cocuk TAMAMEN IYILESIRDI!! Hala hasta
olduguna gore, KESIN Grip geciriyor. Unutmayin... Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Raconlarina 
aykiridir. Baska turlu sahtekarliklarini yapamazlar. 
Dilinin resmini gonderin. 
Augmentin 600; 20 kilo altina VERILMEZ.. Dunyada bu sacmaligi bir tek Turk doktorlari yaparlar.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasan cengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:38
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasan cengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:45
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasan cengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:49
Dili böyle kadir bey ben acil de çalışıyorum harıl harıl prednol dekort oreller ventolin pulmicortlar veriliyor çocuklara o yüzden burda kime goturecegimi kime güveneceğimi bilemiyorum sizin yazılarınızla bu yasa getirdim dr a hava almadı daha önce dediğimde çok şaşırdı bu 3. Antibiyotigimiz 2 sinde de wbc mız 28.000 lerdeydi 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasan cengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 21:07
Kadir bey bu karin ağrısı çok korkutuyor beni sürekli uyuyor 24 saatin 22 saati uyumustur uykudan ya öksürükle ya da karnım agriyo diye uyanıyor su verin diyor su içince uyumaya devam ediyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117732
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 04:38
Resim acilmiyor. 
Bu arada; bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.