|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 00:08 |
Merhaba hocam 2.5 yaşında bir oğlum var dogdugundan beri burnundan hep birlikte hırıltı sesi geliyor nefes almakta zorlanıyor gibi sık sık atesleniyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyor hatta bununla ilgili fmf genetik tahlili bile yapıldı ama temiz çıktı geçen hafta ateşlendi ve hırıltılısi çok arttı uyurken çok zorlaniuor sık sık serum fizyoloji yapıyorum KBB doktoruna göturdum geniz eti ve bademciginin biraz büyük olduğunu söyledi Dalman adlı spreyi verdi 2 kullanıp tekrar kontrole gelmemi söyledi sprey hiç bı ise yaramadi hala burnu çok tıkalı sizin tavsiyeleriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuh yani!!! Ne diyeyim… BU sahtekarlarin akli-fikri ameliyat etmekte!! Hemen: "geniz eti-bademcikler buyuk" derler.. Bir zahmet bir baksa idi; "Koanal atrezi" varmi imis??? Alt tarafi her iki burun deliklerine ince sonda(hortum) sokup, agiz bosluguna inip-inmedigine bakacak.. Tabii bunu dusunebilmek icin, BILGI lazim, AKIL lazim... Once; Koanal atrezi olup olmadigina bir bakilsin, Gerisini sonra konusalim.. Bunun icin KBB doktoru olmaya bile gerek yok, ama ne yaparsaniz... EL-mahkum!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2019 Saat 04:11 |
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam zaman ayirip cevap verdiğiniz icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|