|
Besin alerjisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ekomca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2019 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 21:09 |
Hocam merhaba kızım 3100gram doğdu. Şuan 69 günlk. 2 aylık kontrolünde 6kilo olmuştu. 50 günlükken çok fazla mukus şikayetiyle doktora gittim. Kızım hemde çok gazlı ve huzursuz bi bebekti. Uykuya dalamayan bi bebek. 50 günlükken aynı zamanda kakada kan gördm. Süt ürünleri tavuk et balık domatesi kestim. Hocam hala mukuslu birazda kan oluyor ara ara. Kızım 2 saate bir yada daha kısa sürede besleniyor. Çok ağlıyor beslemezsem. Eski yazılarınızı okudum ben boşamı diyet yapıyorum Tüm sorun sık beslenmekmi?
|
|
![]() |
|
Ekomca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2019 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakası normal bebek kakası şeklinde çok nadir yeşil oluyor. Bikeresinde de löp sümük vardı. Kafam çok karıştı hocam 🙄
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve süt ürünlerini kestiğimden beri sanki çocuk daha rahatladı gibi. Bağlantılı olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Talihsizliginiz, doktora gitmek… Cocuk doktorlari, bebeklerdeki; hastalik harici, farkli durumlari ASLA bilmezler.. Ogrenmelerine de imkan yoktur, zira Tip fakuletelerindeki CAHIL Prof.larda bilmezler. 3,1kilo dogmus bir Bebek, 2 ayda ancak; 2 kilo alabilir... Sizinkisi 6 kilo olmus.. Anormal bir kilo artisi var.. Tabiiki, sumuklu kakalar yapar.. Ilk gittigiz SALAK sizi yanlis yonlendirmese idi, bu kadar uzulmezdiniz. Sut urunleri kestiginiz icin, (veya abuk-subuk diyet uygulandiginda) sizin sutunuz azaldigi icin, bebegin kakasi duzeldi, diyet yaptiniz diye degil... Bazi geri-zekali doktorlar da; o " lop sumuk" yapiya, "Yuttugu balgamlar" der, o salaklara da kanmayin.. Evet, bosa diyet yapiyorsunuz.. 2 ay icindeki bir bebekte, NASIL ALLERJI OLUSSUN!!! Bunlarin tamami Turk doktorlarin uydurmalaridir. Bilemedikleri HER SEYE; Allerji derler.. Bunlar: "Allerji manyaklaridir:... Ya; bildiginiz gibi besleyin ve kakayi kafaniza takmayin.. Bebekte olabilecek tek olumsuzluk, asiri kilo almasidir. Ya da: beslenme aralarini acin, aralarda meme istediginde; su icirin. Yeni Dogan Ozellikleri makalemi mutlaka iyi okuyun.. Isin basindasiniz, yoksa Turkiye'nin ahlaksiz sahtekar doktorlari sizi daha cok aldatirlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2019 Saat 23:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|