|
Orta kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uzgün ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 01:40 |
Hocam merhabar size yalvariyorum bana kizima yardim edin nolur allah rizasi icin benim kizim 3yasinda 10aylikken orta kulak iltabina yakalandi antibiyotik kullandik gecti bu kis gene tekrarladi 5ayda 4kez kulak iltabi oldu igneler antibiyotikler yavrum mahfoldu bagisiklik coktu tamamen eve kapattik kendimizi piskolojimiz cok bozuk bugun gene goturdum kulagindan iltap geldi akkti kulagi zar muhtemelen delinmis dedi doktor gene antibiyotik verdi eger tekrarlarsa tup takalim dedi napmam gerek bana yardim edin
![]() |
|
Basket
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahtekar; sonuca yaklasmis…… Hicbir ise yaramayan, cuvallar dolusu ilaclarla sizi baktirip, sonunda ameliyata razi olur hale gelmek uzeresiniz… Bu konuyu biraz, "Forum" kismindaki soru-cevaplardan okuyun.. Bilhassa son 3 gunde yazdigim cevaplari ve "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi cok iyi okuyun ve ogrenin, bunlarin nasil sahtekar olduklarini.. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Yapacaginiz isler o kadar basit ve kolay ki, siz bile inanamiyacaksiniz.
|
|
![]() |
|
Uzgün ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam suan kizimin kulaginda vicik vicik iltap var ben onu temizliyorum duymasindada bir problem yok ilac suan kullanmiyorum ama cok korkuyorum bisey olcak diye napa bilirim dogal yontemlere basvurdum
|
|
Basket
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, kulagina bir sey damlatmayin, sadece gelen ifrazati, nemli bir bez, veya kagit parcasi ile yemizleyin. Mutlaka Iliadin damla anlattigim gibi kullanin.. yaninda Bactrim surup,gunde; 2x1 olcek 5 gun verin. SAKIN; baska ilac kullanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|