|
Mantar mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2019 Saat 11:59 |
Hocam merhaba 3 aylık erkek bebeğim var. 2 hafta önce bronşiyolit tanısıyla iesef ve azro isimli antibiyotikleri kullandık. Sizi ve bu siteyi yeni keşfettim. Şuan bebeğimin pipisinde kızarıklık ve etrafında da nokta nokta kızarıklıklar var. 1 hafta önce de pipisini alt kısmında beyaz akıntılar birikiyordu acaba mantar mı oldu yoksa pişik mi ne yapmam gerekir?
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bel kısımlarında bezin geldiği yerlerde de şiddetli Pütürlü kızarıklıklar var. Acaba bezden mi oldu? Bir de doktor inek sütüne alerjisi var demişti kakamız çok asitliydi kanlı ve köpük köpük ve mukusluydu. Bende 1 aylıktan beri keçi sütlü mama kullanıyorum.
Düzenleyen TubaKısa - 18 Oca 2019 Saat 13:01 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aptal bir doktorun kurbani olmussunuz….Son derecede CAHIL bir doktor.. Cok mu aradiniz?? 1- Bronsiolit; viral bir enfeksiyondur.. ASLA antibiyotik gerekmez.. Hele birde "IGNE" seklinde vermesi cok vicdansiz ve ahlaksiz oldugunu gosterir... 2- Gecirdigi Grip esnasinda, idrari koyulastigi icin; "Amonyak yanigi" olmus.. Desitin, Sudokrem, Popolin gibi koyu kremleri HER altini actiginizda surun..Idrar'in yakmamasi icin de, Beslenme aralarinda bol su icirin. 3- Allerjisi filan YOK, resmen K..indan uydurmus.. Tarif ettiginiz kaka sekli asiri fazla yeme sonucu olan kaka seklidir. Turkiye'nin ahmak doktorlari, bunlari bilmezler, her farkli kaka yapana "Allerji" damgasini yapistirirlar.. Sakin bu ahlaksiz sarlatanlara kanmayin. Hemen normal "Kutu sutlerine" gecin.. Simdiki cocuk doktorlarinin tamama yakini bu seklidedir.. Cok dikkatli olun.. Cok okuyun. Goreceksiniz, sizin gibi daha kac aileyi dolandirmislar.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Oca 2019 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
Hocam zaten sizi bulduktan sonra tek işim eski forumları ve makalelerinizi okumak.
Bir konu daha danışmak istiyorum hocam bebeğim içerdiği mamayı kusmuyor ama anne sütünü ne zaman alsa kusuyor beslenme aralarını açmaya çalıştım değişen birşey olmadı. Anne sütünü alır almaz hepsini birden boşaltıyor. Doğum kilomuz 3400 şuan tam 3 aylığız şuanki kilomuz 6 kg . Artık emzirmek ya da sağıp vermek istemiyorum o kadar çaresizim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|