Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mmerosejaune Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmerosejaune Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astim
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 18:38
Hocam arkadasimin bir sorusunu paylasmak istiyorum, yanitlayabilirseniz cok sevinirim, tesekkurler:

Kadir bey, 93 senesinde 15 yaşındayken bana bronşial astım teşhisi kondu. Ventolin ve flixotide başlandı. Sigara içiyordum, bu ilaçları düzenli kullanmak işime geldi ergen aklımla. Nefesimi açıp sigaramı içiyordum. Şimdi 40 yaşındayım. Yazılarınızı su gibi okuyorum. Sayenizde çocuklarımın hastalıklarına sizin bilincinizle bakıyorum. Tabii bunu yapabilmek için hekim olan babam, halam, amcam ve iki yeğenimle hiç polemiğe girmeden direk girip sizi okuyorum.
Benim hastalık seyirlerim de aynı sizin hatalı uygulamalara cevaplarınızdaki gibi ilerliyor. Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesinde raporla yazılan pulcet inhaleri günde 4 kez, sabah iki akşam iki kullanarak kısır döngüye giriyorum. İki burnum da tıkanınca panikleyip nasacort kullanıyorum. Artık neredeyse koku alamaz haldeyim.
İlacı sevmeyen bir hekim çocuğu olmama rağmen panik bir annenin çocuğuyum. Bu yüzden çocukluğum her hastalıkta Bahçelievler Polikliniğinde ve Üniversite hastanelerinde geçti. Sayamayacağım kadar çok kez allerji testleri yapılıp allerjik astım teşhisi de kondu. Sizi okudukça anlıyorum ne büyük tuzağa düşmüş hassas karnı evladı yüzünden anneciğim.
Bu ilaçlardan arınmanın bir yolu var mı size danışmak istedim. İlk hamileliğimde hiç ihtiyaç da olmadı, kullanmadım pulcet ilacı. Moral mi zihin gücü mü bilmiyorum. Bu çarktan kalıcı olarak çıkabilir miyim, değerli bilginizi rica ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 19:59
Gayet basit!!!
Ilaclari keseceksiniz ve SADECE: Limonlu bal, Serum fiz, ColdMix ve Sicak su buhari tatbik edeceksiniz..
O doktor olan akrabalariniza bir sorun bakalim, evlerinde yabanci dilde kac Tibbi kitap var, kac yabanci 
 TIP mecmuasina aboneler ?? Turk doktorlari; Fakulteden ciktiktan sonra, bir daha ASLA kitap okumazlar..

Ben bu yasima kadar, her 4 senede bir Nelson cocuk kitabini, her 10 senede bir Fizyopatoloji, Fizyoloji,
 Farmakoloji kitaplarinin son baskilarini okuyorum.. Ayrica da; 4 tibbi mecmuaya aboneyim.. 
O yuzden, devlet bana zorla Caddebostan'daki muayenehanemi kapattirinca, kolaylikla Amerikaya goc ettim.. 

Yukarı Dön
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 266
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2019 Saat 09:56
Hocam nasıl zorla kapattırdilar😡
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2019 Saat 18:57
Yok "kapi" darmis, yok, Apartmanin asansorune sedye sigmazmis, yok "Sakat tuvaleti" yokmus, Ikinci kat
 olmasina ragmen, "Yangin merdiveni" yokmus… Bunun gibi zirva isteklerde bulundular. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.