|
Göğüste ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 01:55 |
Hocam merhabalar 5yasinda kızımı sizin sayenizde doktorsuz bu yasa kadar buyuttum. Fakat bu yıl anaokuluna başladığı için hastalıklar sıklaştı neredeyse kasım ayından bu tarafa öksurugumuz hiç geçmedi çok şükür sizin önerileriniz ile bu güne geldik şuan hala öksürük var hatta uki gündür arttı beni korkutan uyurken hışır hışır sesler geliyor acaba neden hicam astım ya da bronşit den korkuyorum hocam. Teşekkürederim.iyiki varsınız.i
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim ile ilgili Forum yazilarini ve Tablolari inceleyin.
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tabloyu inceledim.fakat yoğun balgam çıkarıyor kızım. Astım olabilir mi.cunku bütün öksürük ve balgam astım yada bronşit belirtilerini veriyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim oldugunda, oksuruk cok sonra ortaya cikar.. Ilk belirti: Astim Krizi'dir.. Cocuk rahat nefes alir, sikintiuli nefes verir.. Bu yuzden gogus kafesi sis durumdadir. SAKIN, Turkiye'deki SAHTEKAR Prof. larin "Astim hezeyanlarina" kanmayin.. Eskiden butun Turkiye'de sadece 1 tane "Sarlatanus maximus" Prof vardi, 2006 Kurban Bayrami'nda, 300 doktorun Caribbean Cruise firmasinin, "Navigator of The Seas" gemisi ile karayiplerde 1 haftalik BELES geziye goturulmesi ile aniden bu sahtekarlarda bir patlama oldu.. ben nerden mi biliyorum?? Ondan 1 hafta evvelki gezide, ayni gemide (tabiiki kendi paramla) idim ve gemideki Turk garsonlar anlattilar.. "- Siz niye o geziye katilmadiniz?" diye sordular.. Ben de, bunu organize edenlerin beni telefon ile aradiklarini, sorgu-sual ettiklerinde agizlarinin payini verdigim icin, katilmadigimi soyledim.. Siz benim yazilarimi okuyun ve SAKIN Turk doktorlarinin bu "Astim sahtekarliklarina" inanmayin.. O 300 doktorun, isim listesi elimde!!! O yuzden pacalari sikmiyor bana laf etmeye!!! Sikiyorsa, Saglik bakanligi laf etsin.. Cogunluk doktor bakanliktan idi!! Sizin Cocugunuz Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek, sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Yoksa, bunlarin eline bir dustunuz mu, kurtulus yoktur, senelerce surunursunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|