Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kirmizi kabarciklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kirmizi kabarciklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurogretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 128
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kirmizi kabarciklar
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 10:40

Kizim 6 yas ana sinifi cocugu. Bu sabah boyle dokuntuler bacaklarinda, poposunda, sirtinda,  karninda gordum. Cildiyeye goturduk, antibiyotik allerjisi dedi allerset verdi. Ama sizin yazilarinizla uyumlu bulmadim teshisi. Fakat yine de sormak istedim. Kabarikliklar hafif puruzlu, sanki tepe verecekmis gibi, kaşıntı yok. Cocukta baska bir rahatsizlik yok. Surubu vermedim. Bekliyorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 11:39
Cocugun ust bacak kisimlari yeni kasinmaya basladi simdi. Kasinti arti kabariklik arti kizariklik. 😞  Fotograflardaki goruntu gerceginden daha hafif duruyor hocam onu da belirtmek isterim.

Düzenleyen nurogretmen - 03 Oca 2019 Saat 11:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 12:43
Hocam saatler gectikce yayilma artti. Kulak kepcelerine elinin ustune varincaya kadar cikti. Elleyince kaşiniyor anne diyor bana . Birkac foto daha atayim size. [img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1546508361491.jpg">

Düzenleyen nurogretmen - 03 Oca 2019 Saat 18:47
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 12:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 19:27
Iyi uydurmus!!
Antibiyotik Allerjisi ile HIC ama HIC alakasi yok.... 
Sucicegi'ne benziyor.  Eger Sucicegi ise, icleri su toplamaya baslamistir. Ayrica; sacli deri icinde de cikar.
Su toplamalar baslarsa; Asiviral surup, 4 saatte bir 1 olcek verin. Gece 04:00 deki dozlari vermeyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 20:31
Henuz su toplama yok. Duş aldirdim, sanki soldu biraz renkleri. Ama her halukar dediginiz surubu aldim, eger ici su dolu kabarcik gorursem baslayacagim. Bu arada ben de 2 .bebegimi bu aralar kucagima almak uzereyim . İnsallah bana veya kardesine gecmez. Ki annem, benim su cicegi gecirdigimi hatirlamiyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 00:00
Siz genede baslayin. Sucicegi ise, ne kadar erken baslarsaniz, o kadar kisa surede iyilesir. Gereksiz yere
verseniz de bir zarari olmaz. Rahat olun!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.