|
Kirmizi kabarciklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2019 Saat 10:40 |
![]() Kizim 6 yas ana sinifi cocugu. Bu sabah boyle dokuntuler bacaklarinda, poposunda, sirtinda, karninda gordum. Cildiyeye goturduk, antibiyotik allerjisi dedi allerset verdi. Ama sizin yazilarinizla uyumlu bulmadim teshisi. Fakat yine de sormak istedim. Kabarikliklar hafif puruzlu, sanki tepe verecekmis gibi, kaşıntı yok. Cocukta baska bir rahatsizlik yok. Surubu vermedim. Bekliyorum.
|
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Hocam saatler gectikce yayilma artti. Kulak kepcelerine elinin ustune varincaya kadar cikti. Elleyince kaşiniyor anne diyor bana . Birkac foto daha atayim size. [img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1546508361491.jpg">
Düzenleyen nurogretmen - 03 Oca 2019 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyi uydurmus!! Antibiyotik Allerjisi ile HIC ama HIC alakasi yok.... Sucicegi'ne benziyor. Eger Sucicegi ise, icleri su toplamaya baslamistir. Ayrica; sacli deri icinde de cikar. Su toplamalar baslarsa; Asiviral surup, 4 saatte bir 1 olcek verin. Gece 04:00 deki dozlari vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Henuz su toplama yok. Duş aldirdim, sanki soldu biraz renkleri. Ama her halukar dediginiz surubu aldim, eger ici su dolu kabarcik gorursem baslayacagim. Bu arada ben de 2 .bebegimi bu aralar kucagima almak uzereyim . İnsallah bana veya kardesine gecmez. Ki annem, benim su cicegi gecirdigimi hatirlamiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz genede baslayin. Sucicegi ise, ne kadar erken baslarsaniz, o kadar kisa surede iyilesir. Gereksiz yere verseniz de bir zarari olmaz. Rahat olun!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|