|
sinizüt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 14:48 |
Hocam Merhaba,bu sefer kendim için yazıyorum.Yaşım 45. 2 gündür grip ve öksürük başladı kendimde.Dünden itibaren müthiş baş ağrısı var.ağrıdan gözümü açamıyorum,sürekli yatmak istiyorum.Yemek yiyemiyorum.Ateş 38 lerde,ara ara mide bulantısı oluyor.Bugün öksürügüm azaldı.Yazılarınızdan okuduğum kadarıyla domuz gribi geçiriyorum.Bugün aile hekimine gittim.Yazdığı ilaçlar;illadin sprey,gargara ,klacid mr 500 mg,ibucold ctablet ve allerset(ne alaka anlamadım)Sadece gargara ve illadini kullandım.Hocam bu baş ağrısı sinizütten mi?Çünki ağrıdan kafamı kaldıramıyorum.Ne yapmam gerek?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic; Allerji veya Astim ilaci yazmadan olurmu??? Tipik Turk doktoru!! Bas agrisi: hem Grip den, hem sinuzitten olabilir. Novalgin Tablet , Gunde: 3x1 veya2 tablet alin. Gunde bir defa 2 tablet almaniz bile gun boyu etkili olabilir. 3x2 dedim diye hepsini almak zorunda degilsiniz. Ilac etkisi ile arazlar azaldi diye hemen kalkip IS YAPMAYIN... Istirahate devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|