|
Ateş sürekli öksürük kulak ağrısı gözde çapaklanma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Cnmkzm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş sürekli öksürük kulak ağrısı gözde çapaklanmaGönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 18:02 |
|
Merhaba hocam 5 yaşındaki kızım 3 hafta önce boğazım ağrıyor dedi. Ateşi ve dilinde çok az pas vardı koku yoktu antibiyotik gerekmez diye vermedim. Ateş öksürük ve halsizlik 2 hafta boyunca devam etti.
4 gün önce de kulağım ağrıyor dediği için illiadin damlabaşladım. Halsizlik öksürük ve ara ara Ateş devam etti. Bu sabah uyandığında ise gözleri kızarmış ve çapaklanmıştı. Gün içinde sürekli gözünden çapak aktı hala da öyle. Çok halsiz sürekli yatıyor ve sürekli öksürüyor. Başından beri iştahsızlığa da var bişey yemiyor çok zayıfladı Ne yapayım hocam bu durumda ??
Düzenleyen Cnmkzm - 01 Oca 2019 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 20:07 |
|
Tipik Grip!! Iyiki ilac kullanmadiniz. Iliadin yaninda, gozlerine Tpbrased goz damlasi, gunde:4x1 her iki goze damlatin. Bu konuyu iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
Cnmkzm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 17:35 |
|
Hocam dediğiniz gibi damlayı aldım 4 gündür kullanıyorum çok iyi geldi kızarıklık ve çapak bitti gibi.. Tobrased Damlayı kaç gün daha kullanmalıyım?
İlliadin damlayı 5 gün kullandım 3 gün ara verdim bugün yine başladım 5 gün daha kullanacağım. Kulağında ağrı yok ama duyma sorunu yaşıyor sadece yüksek sesle konuştuğumuzda duyabiliyor bu beni çok endişelendirdi geçici birşeydir diye umuyorum Asıl önemli konu bir hafta oldu gece gündüz devamlı süren öksürüğü kesilmedi uyuyamıyor bu yüzden aralıksız öksürüyor su içmek işe yaramıyor. Sesi iyice kısıldı konuşmakta zorlanıyor. Öksürük için ne yapmalıyım gerçekten mahfoldu çocuk?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|