|
El ve eklem yerlerinde kaşıntılı kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 22:59 |
Hocam merhaba kızımın1 haftadır eklem yerlerinde, dizinde, kol dirseğinde ve ellerinde kupkuru kızarıklar çıktı çok kaşınıyor neden olabilir?deterjan veya şampuanını hiç değiştirmedim.
Kız35 aylık 11.8 kg 90 cm Kullandığı ilaçlar;2 aydır uyku için geceleri 1 ölçek attarax içiyor acaba ilaç mı dokunuyor Resim yolluyorum ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, kasintilar gece artiyorsa, UYUZ olabilir.. Kwell (veya benzeri) sampuan ile yikayin.. Ilacin icini iyi okuyup, ona gore kullanin.. Eski maillere de bir goz atin.
|
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece kaşıntısı yok hocam dirseğindeki kızarıklık atarax bırakınca geçer gibi oldu fakat kolları yanakları ve bacağın dış kısımları kupkuru sanki pul pul.atarax yan etkilerini okudum ciltte kaşıntı, kızarıklık, kurdeşen gibi yan etkileri varmış.şayet bu yaraları atarax yapmışsa yaklaşık 2 aydır hiç ara vermeden geceleri uyku için kullanıyorduk bu tarz bi sorun yeni oldu onuda belirtmek isterim.
1-Elinin üstünde yarası vardı onun resmini atmamıştım o kaşınmaya ve kızarıklığı yaraya döndü hocam ![]() 2-Sizce atarax dokunuyorsa uyku yapan başka bi şurup önerebilir misiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapabilir.. Aldigi butun ilaclari kesin. Muhtemelen, sizin de gozlemlediginiz gibi; Atarax'a bagli. Iyilesince; Sipraktin deneyin. Gece 1 olcek verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam,Dediğiniz gibi farkeder etmez hemen kestim özellikle elinle çok uğraşıyor kaşıntı ve kuruluk için ne sürebilirim?
İyileşince sipraktine geçerim sadece burnu akıyor sipraktini öksrürük varken ve ateşliyken kullanmamazı söylersiniz burun akıntısıda buna dahil mi? (sipraktin kullanım şeklini okudum eski maillerinizden,alışkanlık olmasın diye 1 hafta kullanıp 3 gün ara vereceğim Teşekkürler hocam iyi çalışmalar Düzenleyen NAZLI35 - 02 Oca 2019 Saat 11:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, Grip veya akinti daha kotu bir hal alirsa keserseniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|