Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El ve eklem yerlerinde kaşıntılı kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

El ve eklem yerlerinde kaşıntılı kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El ve eklem yerlerinde kaşıntılı kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 22:59
Hocam merhaba kızımın1 haftadır eklem yerlerinde, dizinde, kol dirseğinde ve ellerinde kupkuru kızarıklar çıktı çok kaşınıyor neden olabilir?deterjan veya şampuanını hiç değiştirmedim.
Kız35 aylık 11.8 kg 90 cm
Kullandığı ilaçlar;2 aydır uyku için geceleri 1 ölçek attarax içiyor acaba ilaç mı dokunuyor
Resim yolluyorum

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2018 Saat 05:21
EGER, kasintilar gece artiyorsa, UYUZ olabilir..
Kwell (veya benzeri) sampuan ile yikayin.. Ilacin icini iyi okuyup, ona gore kullanin.. 
Eski maillere de bir goz atin. 
Yukarı Dön
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 23:01
Gece kaşıntısı yok hocam dirseğindeki kızarıklık atarax bırakınca geçer gibi oldu fakat kolları yanakları ve bacağın dış kısımları kupkuru sanki pul pul.atarax yan etkilerini okudum ciltte kaşıntı, kızarıklık, kurdeşen gibi yan etkileri varmış.şayet bu yaraları atarax yapmışsa yaklaşık 2 aydır hiç ara vermeden geceleri uyku için kullanıyorduk bu tarz bi sorun yeni oldu onuda belirtmek isterim.

1-Elinin üstünde yarası vardı onun resmini atmamıştım o kaşınmaya ve kızarıklığı yaraya döndü hocam

2-Sizce atarax dokunuyorsa uyku yapan başka bi şurup önerebilir misiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 03:16
Yapabilir.. Aldigi butun ilaclari kesin. Muhtemelen, sizin de gozlemlediginiz gibi; Atarax'a bagli. 
Iyilesince; Sipraktin deneyin.  Gece 1 olcek verin. 
Yukarı Dön
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 11:02
Sağolun hocam,Dediğiniz gibi farkeder etmez hemen kestim özellikle elinle çok uğraşıyor kaşıntı ve kuruluk için ne sürebilirim?
İyileşince sipraktine geçerim sadece burnu akıyor sipraktini öksrürük varken ve ateşliyken kullanmamazı söylersiniz burun akıntısıda buna dahil mi?
(sipraktin kullanım şeklini okudum eski maillerinizden,alışkanlık olmasın diye 1 hafta kullanıp 3 gün ara vereceğim
Teşekkürler hocam iyi çalışmalar

Düzenleyen NAZLI35 - 02 Oca 2019 Saat 11:47
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 20:06
Deneyin, Grip veya akinti daha kotu bir hal alirsa keserseniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.