|
Cildin hemen kizarmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2018 Saat 21:35 |
Hocam merhabalar oğlum 5 yaşında 111 santim boyu var 18 kilo merakmerak ettiğim bir şey size danışmak istiyorum şu bir haftadır sanki cildi biraz hassaslaştı mesela yüzünü böyle tutsan hemen kızarıyor desek dahi hemen kızarıyor yuzune sankisvurmus gibi böyle orası kıpkırmızı oluyor ve 5 10 dakika sonra düzeliyor bu neyden kaynaklanır hocamm kansızlığı olmadığı halde göz altları da kızarık olan bir çocuk kışın genelde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderse idiniz, daha kesin soylerdim… Dermografizm denilen bir durum olabilir. Hicbir onemi yoktur, tedavisi yoktur ve gerekmez.
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde bir şey yollamıyorum siteden nasıl resim gönderebilir onu yapamadım hocam Normalde ben telefon üzerinden seni direkt mail adresinizde atıyordum çok rahat oluyordu resim her türlü çok rahat mail leşe biliyorduk sizinle ben bu siteden bir türlü baş edemedim hocam sadece yazı olarak yazabiliyorum size resim mese bir şey hiçbir şekilde bir şey paylaşamıyorum yeni başladı zaten hocam dokunuyorum Mesa kazağını çıkarım hemen alın kızları elimle de diyorum kızları hemen geçiyor 10 saniye 20 saniye sonra bu beni şaşırttı yani
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|