|
Orta kulak iltihabi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kbr.blny.yvz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kbr.blny.yvz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2018 Saat 16:47 |
Hocam kizim 5 yasinda ates kusma ishal halsizlik sikayeti ile acile gittik serum verildi kulagim agriyor dedi orda baktilar orta kulak iltihabi dendi igne vurdular kusuyor diye klamoks verdiler icti bitiminde kontrole gidildi kızarıklık var sadece okyanus suyu sıkın denildi kullandik 3 4 gun sonrasinda tekrar ates ve kusma basladi kusma sari balgam seklinde sulu tekrar goturduk orta kulak iltihabi denildi tekrar klamoks verildi bitiminde gidilcek 2. Gunu bugun ama kusma devam ediyor ayni sekilde okyanus suyuna devam edilmelimi yapilmasi gereken bir yol varmi kusmasi normal dendi normalmi tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Kbr.blny.yvz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kbr.blny.yvz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soru cevaplarinizi yeni gördüm ben kusura bakmayin Iliadin damla demissiniz genelde evde mevcuttu suan 2×2 damlattim detayli
anlattiniz sekilde 3 gun mu 5 gun damlatmaliyim diger sorularımı tekrarlamayim yukarda yazmıştım teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun daha yeni anlattim.. Bugunku yazilari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|