|
Sivilce, romatizma?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 18:50 |
https://i.hizliresim.com/0RknRR.jpg
Kadir hocam merhaba, 10 yaşındaki yeğenimin önce sol ayağında, sonra da sağ ayağında resimde görüldüğü şekilde bir sivilce çıkmış, vücutta geziniyormuş ve romatizmal bir durum olabilir demişler, bu neden olmuş olabilir hocam, ne yapmak gerekir?? Teşekkürler, saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aylardir ikaz ediyorum!!! Bu sitenin resimleri acilmiyor.. biraz okuyun.
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
4GP.ME/bbtc/1545000203349.jpg
Hocam umarım gelmiştir bu defa, aramada bulamadım bu konuyla ilgili yazınızı, hatırlıyorum ama uyarınızı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikrop kapmis. Tepesine , kulak cubugu ile Batticon surun.. Romatizma mi??? Allah akil-fikir versin… Turk tibbinin geldigi son nokta..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|