|
Emzirirken hamilelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 21:24 |
Hocam merhaba 8 aylık kızım. Var ve ben 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Emzirmemde bir sakınca varmı? Birde folik asit falan kullanamadım tamamen sürpriz oldu ve ön hazırlık folik asit demir v. S. Kullanmadığım için şuanda üzgünüm. Hem emzirme hem hamilelik tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir sakinca yok... NORMAL beslenen bir Turk vatandasinda, asla Folik asit veya baska bir sey eksikligi olmaz.. Zaten bu saatten sonra, Folik asit almanizinda bir yarari olmaz. SADECE: Hem, memedeki. hem karninizdaki bebege beslemek sizi yipratabilir, bilhassa etli ve sutlu gidalara oncelik verin. Fazla ekmek ve hamur isi ile karninizi doyurmayin. Meyva ve sebzelerinizi normal alin. |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|