|
gece öksürügü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yassi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 19:52 |
hocam mrb. ben yazılarınızı okudum biraz ama. Benim kızlarım da gündüz öksürükleri yok am gece uykusun da köpek havlar tarzda öksürük ardından kusma oluyor. airfix yada prednol ile rahatlıyorlar. 2017 kasımdan bu yana her doktora gittiğimizde antibiyotik verdiler.coldmix burun temizliğinden başka öneriniz varmı?? grip aşısı öneriyormusunuz?kızlarım biri 4 diğeri 2 yaşında.şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🏼
|
|
yasein
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grip aşısı öneriyorsanız,önerdiğiniz markayı yazabilirmisiniz🙏🏼
|
|
yasein
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birinci tavsiye: Airfix ve Prednol veren SAHTEKARLARA gitmeyin… Veren olursa da kullanmayin. Bu ilaclarin sagladigi; "Sahte iyilik haline" aldanmayin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz. Bu namussuz sahtekarlar ailelerin gozlerini bu sekilde boyayarak, cocuklarinin daha sik hasta olmalarini sagliyorlar… "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi hic mi okumadiniz??? Asiyi oneriyorum.. Grip icin eski cevaplari okuyun… Dunya daki BUTUN Grip asilarinin icerigi AYNIDIR.... Dunyadaki butun asi ureticileri, WHO'nun asi merkezinden, o seneki asi viruslarini alirlar, cogaltirlar ve tekrar WHO'ya gonderirler.. Onay alindiginda asi uretimine baslarlar.. |
|
![]() |
|
peki hocam grip mi yoksa ,alerjik mi rahatsızlığımız?alerji testi önerdi doktorumuz gelecek ay,grip ya da alerjikse grip aşısı derdimize çare olur mu???
|
|
yasein
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun sizden 🙏🏼 işiniz gücünüz rast gitsin🙏🏼
|
|
yasein
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|