Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fototerapi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Fototerapi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fototerapi
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 14:18
Hocam sürekli sizi okuyorum iki çocuk annesi olarak ... gene bir yazinizi okudum beynim den vurulmuşa döndüm hocam benim kızım doğduğunda 2. Günü sarılığı başladı ilk başta önemsemedim emiyordu çünkü tiz ağlamasi falan yoktu .. ama çevremdekiler bu çocuk sarı dedi durdu eh bende doktora götürdüm 7. Günde sonuç 22 birim cıktı ve fototerapi aldık iki gün hocam benim kızım bostan yere mi aldı şimdi bi zararı varmı fototerapinin çok üzgünüm hocam çok ... 😢😢
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 19:30
Cocukta, kalici bir hasar olmadi.. En azindan Turk cocuk doktorlarinin NE MAL olduklarini ogrenmis oldunuz!!!
Zarar; babasinin kesesine oldu, bir suru gereksiz masraflara girdiniz, birde insallah, anne sutunun basina
 bir is gelmemistir. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 21:06
Yok çok şükür hocam onu kes bari demediler sütten ...ama yanımda yatan diğer bebeğin annesi ağlaya ağlaya mama verdi çocuğuna sarılığı uzamış anne sütünden demişler ... sonra bizede kontrile gelin dediler annem yollmadi hepiniz oldunuz bu  kucucuk bebeklere bu kadar eziyet nedir sarilik her bebekte oluyor dedi vallahi ilkokul mezunu bir kadin benim annem !Hocam daha neler neler sezeryanda yattım sedyeye ameliyat başlayacak devlet hastahanesindeyim doktor bana ohh yattın ne güzel bedavadan ameliyat benim gibi enayi doktorlar yapar bu ameliyatı demesinmi şok olmuştum hocam halen çıkmaz aklımdan 😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2018 Saat 03:11
Okuyun… Okudukca bunlarin NE MAL olduklarini goreceksiniz…

Siz de dese idiniz!!!  Ameliyat yapsin veya yapmasin MAAS hazir,  her ay cukkalamasini iyi biliyor!! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2018 Saat 10:07
Sonra özel muayenehane açtı oğlumdayken de bir defa gittim ayrıntılı ultrason için ayakta karşıladı bizi 😃😃😃😃 bilmiyorum hocam maaş almiyomus gibi davranıyor çoğu gerçekten doktora gitmek zulüm burda bizlere 😣😣
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.