|
Ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2018 Saat 15:06 |
Merhaba doktor bey
15 aylik 11 kilo 78 cm kizim gecen hafta cumartesi gunu birden ishal oldu yedirdigim koyun etli dugun corbasindan oldugunu dusundum o gun 5 kere su gibi kaka yapti patates hasladim muz yedirdim ertesi gun kakasi normale donmustu 3 kez yapti pazartesi gunu tekrar gunde 5 kere sulu kaka yapti sali, carsamba gunde 5 kere civik kaka yapti hatta uykudan uyanip yapti. Dun ve bugunde kahvalti veriyorum daha yarim saat gecmeden ne yediyse kakada goruyorum ekmegi nasil verdiysem oyle cikiyor diger yiyeceklerde oyle az once yine muz verdim yarim saat gecmedi yine kaka bol mukuslu ve muzu ekmekleri oldugu gibi cikartti inatla doktora goturmedim ates kusma halsizlik simdilik yok ama bir hafta oldu ve daha kotuye gidiyor sanirim ne yiyorsa sindirmeden butun haliyle yarim saat icinde cikariyor doktora gotursem beni colyak ya da baska birseyle korkutup bir suru tahlil yapip kizimi aglaticaklar lutfen bir yol gosterin cok endiseliyim ne oldu kizima korkmam gereken bir durum varmi bir kaka tahlili versek mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yerlerden devamli ishal yapici MIKROP kapiyor.. Turkiyede, icme sularina, DAIMA Kanalizasyon bulastigi icin, Osmanli zamanindan beri her sene; Eylul-Ekim aylarinda, bu b.klu sularin kullanilmasi ile halk ishal olur..Istanbulda, Kolera salginlari da hep bu aylarda olur.. SAKIN; Ilac/antibiyotik kullanmayin.. Bol su/sivi gida verin, Bir de bir zahmet eski mailleri okuyun.. HER SENE bu suallere yuzlerce kere cevap yazmaktan gina geldi!! |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum doktor bey okumazmiyim ama bizim gibi agzina ne alirsa 15 20 dk yarim saat sonra oldugu gibi sindirmeden kakada cikartan bir mesaj okumadim ayrica hep hazir su kullaniyoruz hic cesme suyu kullanmiyoruz yine de olabilir mi bizi 8 aylikken de doktorlar cok korkuttular kakada butun haliyle yedikleri cikiyor diye pankreas hastaligi olabilir dediler detayli inceleme istediler korkuyor insan lutfen kizmayin beni korkutan parcalamadan bu kadar cabuk agzina verdigim sekliyle sindirmeden yarim saat icinde cikarmasi. Peki bu sindirmeden cikarmasi da mi mikropla alakali ne kadar daha surer doktor bey 8 gun oldu gecmedi ilk baslarda boyle degildi 3 gundur bu sekilde biz birtek rotavirus asisini yaptirmamistik o da cahilligimizden o zmn sizi tanimiyordum doktoru yaptirsanizda o hastaligi yine gecirecek pek faydasi yok dedi yaptirmadik rotavirus gibi birsey olabilir mi acaba antibiyotik fayda etmeyecegini biliyorum ama baska nasil tedavi edebilirim ne kadar daha surer sizce doktor bey gercekten pankreasla alakali olabilirmi lutfen kizmayin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasina uygun olmayan gidalar verilirse, tabiiki de sindirilmeden cikarlar.. Tabiat bebekleri, 2 sene meme emecekler gibi ayarlamistir.. Sizler AHMAK Turk doktorlarina kanip, daha 6 ayda ek gidalar gecerseniz, iste boyle olur. Bir doktor, nasil olabilirde bu kadar SALAK olabilir??? Pankreas hastasi olacak ve 1,300 gram FAZLASI olacak!! Pankreas hastalari, normal kiloya bile erisemezler. Doktor olmaya bile gerek yok... Biyoloji okumus Orta Okul talebesi bile bunu bilir… Bunun gibi salak doktorlari dikkate almayin, sakin hicbir dediklerini yapmayin, sadece (varsa) anne sutu, yetmiyen tarafini normal, "Kutu sutu" ile tamamlayin, kakasi duzelir.. Beslenme ile ilgili yazdiklarimi okuyun, ona gore ilaveler yapin. Kimbilir 15 aylik cocuga ne HALTLAR yedirdiniz!!! NOT: Turk doktorlari, Rotavirus asilari ile ilgili HICBIR SEY BILMEZLER... Ilk sayfadaki, "Rotavirus Asilari" makalemi okuyun.. Turkiye'de boyle bir yaziyi yazabilecek bir Tip Fakultesi YOK!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eyl 2018 Saat 19:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|