|
Pipi sıkıştırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2018 Saat 00:06 |
Hocam, 8 yaşında oğlum 3 haftadır (bu hafta sıklaştı) ara ara anlık olarak çişi gelmiş gibi bacaklarını birleştirip daha sonra düzeltiyor, neden öyle yaptığını acıyıp açılmadığını sorduğumuzda yapışıyor diyor. Sünnet olalı 15 ay oldu. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Ne olmuş olabilirr acaba hocam doktora gitsek olmadık ilaçlar verip tetkikler isteyecekler. Önce size sormak istedim. Resmen çocuğumuzun yürüyüşü değişti bu durum nedeniyle. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pipide anormal bir gorunum varsa; resim gonderin, yoksa, kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
|
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resimleri özel mesaj olarak aynı başlıkla size gönderdim. Ne yapcaz hiç bilemiyorum. Herhangi bir ağrı yok, çiş yaparken yanma yok. İlginiz için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|