|
çok acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
c.agirbas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı c.agirbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 16:43 |
Merhaba hocam.Kızım 10 yaşında.Bitlendi.15 gundur başında kaşıntı vardı ama kontrol ettiğimde gözle bişey görünmüyordu.Geçen gun şüphelendim. Kwelda bit şampuanı kullandım.Bi sürü bit döküldü.Cilt doktoruna sorduk.Kweldaya 10 gün aralık vermeden devam edin dedi.2 gun oldu azalma yok.Daha ne kadar devam etmeliyiz.10 gun ust uste kullanmanın zararı olur mu?Daha kısa sürede etkili sprey vs varmı?Çok moralimiz bozuk.Kızım cok etkilendi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!!! Delirmis bu SAHTEKAR!!!! Ilac; "Norotoksik" bir ilacdir, boyle sik sik kullanilamaz!! Bu doktor'un her halde, Turcesi bozuk… Prospektusunda: " Gerektiginde 7-10 gun sonra TEKRAR uygulanabilir" der...O SALAK, yanlis anlamis!! "7-10 gun kullanilir" anlamis herhalde!!Tek yikama ile, BUTUN Bitler OLUR.. Sizin gordukleriniz, saca yapisik olan ve icinden "yavsak" cikmis, Bit yumurtalaridir.. Onlar canli degildir ve bir zararlari da yoktur.. |
|
![]() |
|
c.agirbas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı c.agirbas
hocam üç gün kullandım kwelda sampuanı.Kullandığım günün ertesi günü de canlı bi kaç tane gördüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar kullanim icin: En az 1 hafta gecmesi gerek… Yikadiginizda; en az 4 dakika sampuanin kafada kalmasi gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|