Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük balgam alerji çocuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük balgam alerji çocuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük balgam alerji çocuk
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2018 Saat 00:40
Merhaba , kizim 4 yasında 16 kilo 2 gün Ateş vardı , burnu tıkandı , iliadin başladım agzim acıyor dedigi icin kongest verdim ( 2 gunde 4 defa) bugün öksürük balgam başladı , aile hekimimiz antibiyok + bricanly verdi
Geniz akintisi yesillesmis ciğerler doluymuş , ilaçları kullanmadım ,
suan Ateş yok ağız koku var pas lekesi yok size sorum
1- bal alerjimiz var ballı limonlu su içemeyene ne onerirsiniz?
2- Bu balgamin sonu nereye gider , yazilarinizi takip ettiğim kadarıyla balgam öksürük biter yalnız bu etrafın dedigi balgamlıysa ilaç vermezsen leke olur , Bu Bilgi ne kadar doğru ,leke oluşması icin ne olmasi lazim
3- brincaly bronş spazmını giderdiğinden yararlı olur diye yazınızı okudum ama sorularda kullanmayın demişsiniz
Arada kaldım hangi durumlarda brincaly kullanılmalı ?
4-ağzım acıyor dediğinde acısını azaltacak ne verebilirim ( sanırım Boğaz’ı acıyor )
Kizim 38.5 ateşte bile kafasını kaldiramayan bir çocuk , burnu tıkalı yada Boğaz’ı acıyorsa sabaha kadar inliyoruz)

Teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2018 Saat 04:33
1- SAKIN Kongest veya benzerlerini kullanmayin… 
2- Yari-yariya;  Koyu sekerli su + Limon suyu  hazirlayin, 2-3 yudum icirin.
3- En son mikrop atilana kadar, balgam devam eder.. Baslangicta "Su gibi" olan balgam, iyilesirken Yesil 
veya Bally gibi olur. Sakin Cocuk doktorlarinin hicbir dediklerine inanmayin.
4- Sikintili solunum varsa; Bricanyl kullanin.. Solunumu hizli diye kullanmayin. 
5- Agrisi icin: Tantum Verde Sprey, gunde:3x1 veya 2 defa puskurtun. 

Yukarı Dön
Meryemm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 11:30
Sumukler dun yeşile döndü , bugün şeffaf , kizim alerjik bir çocuk yeşile donen sumuk seffafa donmesi , alerjisini tetiklemiş olabilir mi? zyrtec kullansam balgami kalınlaşır mi? Suan sadece öksürük balgam burun akıntısı var ,

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 19:05
Alerji degil yeni bir Grip basliyor.. Eski mailleri hic okumadinizmi?? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.