|
Egzema mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yontem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 05:35 |
Hocam merhabalar nasilsiniz?
Yaklasik bir aydir yuzumde bu kizariklar var. Dr egzema diye bana DermAid 1% 30g ve Sigmacort 1% 10mg kremlerini verdi. Ikisini karistirip surmemi soyledi. Bir hafta icin. Ilk hafta azalir gibi oldu tamamen gecmedi. Surekli kullanmamam gerekiyormus. Gecmeyince calendula oil alip surdum dogal diye, oda ilk basta gecirir gibi oldu ama tam gecmiyor. Dun sabah sadece burun altindayken cenemde ve yuzumun bazi yerlerinde de cikti. Forumda Ultralan pomat oneriyorsunuz, buna d iyi gelir mi? Egzema ise hangi turudur ve ne kullanmaliyim? Yuzumde asiri derecede kuruluk, gerginlik kasinti ve sizi var, yardim edin!!! |
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Yontem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atam
Kayam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsaklariniz ile ilgili olabilir. Kabiz kalmayin, kuruyemis yemeyin.. Hatta Bir Libalax lavman ile barsaklarinizi bosaltin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim Hocam. Bu bagirsaklar yuzunden sastim gercekten. Gida intolaransi var, bir cok seye sebep oluyor, digerlerine alistim dikkat ediyorum, ama bu ilk kez geliyor basima. Aynen deniycem. Siz varolun.
|
|
Atam
Kayam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|