|
5 yas dis curugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nea ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2018 Saat 22:48 |
Kadir Bey merhaba, 5 yasindaki oglumun
bugun disci kontrolunde bir kac tane ara yuz curugu oldugu bir tane de ileri derece curuk oldugunu soyledi, bunu cocuk tedavi ettirmezse genel anesteziyle tedavi edilebilecegini soyledi, film cektirmemizi de istedi zarari olacagini tahmin ediyodum ama simdi yazilarinizi okudum bu kadar zarari oldugunu da bilmiyordum acikcasi, neyseki oglum cok agladi da film cektirmedi cok sukur.. 3 ay boyunca sabah aksam duzenli sensod.. promine kullanmamizi arada vivident xysilit cignemesini ve bir hafta kullanip bir hafta ara vererek gc tooth mousse kullanmamizi soyledi.. zymaflouru simdi yazilarinizi okurken ogrendim.. nasil bir tedavi yolu izlemeliyim size sormadan icim rahat etmedi? bu arada oglum bi rahatsizligi oldugunu hic soylemedi rutin kontrol olarak gittik, bu aksam ilk defa bir disi icin cok az aciyo dedi daha once hic sikayeti de yoktu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin acele etmeyin… Lafa bak ya!!!! "..bunu cocuk tedavi ettirmezse genel anesteziyle tedavi edilebilecegini soyledi," Sanki simdi tedavi ettirecek de!!!! Bu disciler, devlete baski yaparak, zymaflyor ithalatini durdurdular.. Disardan temini de zor. Imkaniniz varsa, Zymafluor 0,75 (gunde 1 tane) veya Zymafluor0,25 (gunde3 tane) temin edip verin.. SAKIN D vitaminli olanlardan almasinlar!! Okumaya devam edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|