|
döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 21:49 |
Hocam iyi günler diliyorum.Kızım 4 yasında 19 kilo.Bundan 1 hafta önce burun akıntısı,öksürük,bademciklerinde beyazlık ve hafif 3 gün süren ateşi oldu.Doktor boğazdan hızlı grup A streptokok tahlili yaptı negatif çıktı,kültürde üreme olmadı.Kültür çıkana kadar agumentin verdi çocuk halsiz iştahsız olunca kararsız kalınca verdim.4 gün kullandım toparlanınca kestim.Bunun üzerinden 3-4 gün sonra bugün tüm vücudunda döküntü başladı akşama doğru iyiye yayıldı.Doktor ürtiker olsa avuç içinde ayak tabanında döküntü olamazdı dedi.EBV döküntüsü olabilir dedi zyrtec verdi yarın tekrar bakacak.Hocam ateşi yok.Resimleri sizinde değerlendirmenizi rica ediyorum.Bu döküntü alerjimi ya da başka birşey mi hocam.Saygılar..
|
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac dokuntusu…. Anlayin artik o doktor'un, ne kadar cahil ve ahmak oldugunu… Hem gereksiz yere Augmentin veriyor, hem ilacin yaptigi dokuntuyu tanimiyor.. Bu doktorlar cidden, bu hakaretleri hakediyorlar.. Bunlara ne kadar hakaret edilse azdir.. 1- Yuz bin kere anlattim: ATES + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS yoksa, ASLA Antibiyotik baslamayin!! 2- Bu yasta; Streptokok enfeksiyonlari OLMAZ... Ne; "strep-A Testi" nde "Bogaz kulturu" gerekmiyordu. Resmen kaziklandiniz… 3- Salak; birde hem EBV virusu ( Enfeksiyoz Mononukleoz) olabilir diyor, hem deAllerji surubu veriyor.. Degil doktor, sokaktaki adam bile, viral dokuntuye Allerji surubu verilmeyecegini bilir..Kaldiki EBV teshisi de yanlis!! Illaki ilac yazacak ya, size bir masrafa sokacak ya!!! Tipik bir Turk doktoru davranisi.. Sadece ilaci kesmeniz yeterlidir.. Bu ahmaklardan uzak durun. NOT: Yazmayi unutmusum, cocukta asiri D vitamini eksikligi var.. 1 ay ara ile birer Ampul Dvit3 icirin.. Ikinci ampulden sonra da, her sene en az 1 defa 1 ampul Dvit3 icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eyl 2018 Saat 21:06 |
|
![]() |
|
Zyrtec şurubunu bugün vermedim hocam siz öyle deyince.Hocam nereden anladınız d vitamini eksiğini merak ettim bağışlayın.Çok teşekkür ediyorum bu arada hocam.Zaten bugün kontrolünde birşeye benzetemedim takip edelim,antibiyotikten olabilir mi diye sorduk tesadüfen bu kadar döküntü beklemeyiz deyince korktum açıkçası ama cevabınızdan sonra çok rahatladık hocam.Allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogus kafesinin alt kenarlari disari kivrik.. Bu kivriklik, D vitamini eksikliginde, gogus kafesi kemiklerinin zayif olmasi sonucu, Solunum adelesi olan Diyaframin kasilmasi ile olusan iceri cokmedir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|