|
Çömelememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2018 Saat 12:01 |
Kadir bey merhaba. Kızım 2012 mart doğumlu 1.25 cm 31 kilo. Kızım yer tuvaletlerin tam çömelemez duvardan destek alır hep şu anda da yere çömel dediğimde çömelemiyor. Ağrıyormu diyorum yok diyor.bende küçükken bağdaş kuramazdım hatırlıyorum ama şimdi kısa süreli de olsa bağdaş kurabiliyorum. Kızım neden çömelemiyor olabilir ilerde yapabilirim acaba birşey yapmam gerekirmi
|
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde 20 saatlik otobüs yolculuğu yaptık ayın 16 sında ve 16 sından buyana sağ ayak bileğinin ağrıdığını söylüyor. Dün gecede ağlayarak uyandı ovdum ve calpol verdim uyuyamadı çünkü. Gittiğimiz yerde de ağrıdığını söylemişti acile götürdüm film çekildi ama sağ üst bacaktan birşey yok dediler. Büyüme ağrısımıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir.. Her cocuk serbest comelemez, destek alir. Sik sik oturtursaniz, zamanla kendine guven gelir ve comelebilir.. 20 saat, ayaklari hareketsiz kalmaktan agri olur.. Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin kafa yapilarini!!! Her bir halta Rontgen cekerler… Buyume agrisi bu yasta OLMAZ... Ergenlik caginda, hala cok sut ictiginden, hizli uzayan cocuklarda olur. Turk cocuklarinda olmaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|