Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çömelememe
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çömelememe

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çömelememe
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2018 Saat 12:01
Kadir bey merhaba. Kızım 2012 mart doğumlu 1.25 cm 31 kilo. Kızım yer tuvaletlerin tam çömelemez duvardan destek alır hep şu anda da yere çömel dediğimde çömelemiyor. Ağrıyormu diyorum yok diyor.bende küçükken bağdaş kuramazdım hatırlıyorum ama şimdi kısa süreli de olsa bağdaş kurabiliyorum. Kızım neden çömelemiyor olabilir ilerde yapabilirim acaba birşey yapmam gerekirmi
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2018 Saat 07:25
Birde 20 saatlik otobüs yolculuğu yaptık ayın 16 sında ve 16 sından buyana sağ ayak bileğinin ağrıdığını söylüyor. Dün gecede ağlayarak uyandı ovdum ve calpol verdim uyuyamadı çünkü. Gittiğimiz yerde de ağrıdığını söylemişti acile götürdüm film çekildi ama sağ üst bacaktan birşey yok dediler. Büyüme ağrısımıdır
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2018 Saat 23:51
Olabilir.. Her cocuk serbest comelemez, destek alir. Sik sik oturtursaniz, zamanla kendine guven gelir ve 
comelebilir.. 
20 saat, ayaklari hareketsiz kalmaktan agri olur.. Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin kafa yapilarini!!!
Her bir halta Rontgen cekerler… 
Buyume agrisi bu yasta OLMAZ...  Ergenlik caginda, hala  cok sut ictiginden, hizli uzayan cocuklarda olur. 
Turk cocuklarinda olmaz.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.