|
Kulak enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2018 Saat 18:11 |
Doktor bey merhaba umarim iyisinizdir birkac gundur yoktunuz merak ettik benim sorum su ki 13 aylik 11 kilo 77 cm kizim (gecen pazartesi gunu 1 yas asilarini yaptirdik) bugun atesi basladi 38.5 civari hic hali yok cok durgun hic ilac vermedim kulaklarini cok cekistirip kasiyor geceleri ciglikla uyanip agliyor 3 gundur de uykuya dalamiyor 15 dk uyuyor gece bile hemen aglayarak kalkiyor banyodan sonrada hafif temizlerken cok pislik cikiyor bugun doktora goturdum ve kulaginda enfeksiyon var atesi ondan cok odem olmus ve genize akinti var kuru oksurukte ondan dedi ve antibiyotik kullanmak zorundasin dedi yoksa daha kotuler dedi ve Encef 125 mg verdi ama ben size sormak istedim ne yapmaliyim doktor bey sizden baskasina guvenemiyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayarim; sizlere omur, omrunu doldurmus.. Son 4-5 Aydan beri, bazi resimleri acamama, tablolari okuyamama, hep bu yuzden mis.. Tabi, yeni bilgisayara bilgilerin yuklenmesi, hepsine yeniden sifre yazlmasi falan, filan 2 gunumu aldi.. Goruyorsunuz; tipik bir Turk doktoru.. Bunlarin alayi ahmak… Yuz bin kere anlattigim gibi!!!!! Ates yaninda; agizda pis bir koku yoksa, dili pembe ise, Antibiyotik gerekmez.. Sakin bu aptallara inanip, antibiyotik baslamayin, hatta bu doktorlara gitmeyin bile... Ancak antibiyotik gereken durumu tesbit ederseniz gidin. Hakikaten kulak agrisi olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikardi… Olursa; tek basina Iliadin damla yeterlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ağu 2018 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey bizim atesimiz sabaha kadar 40 dereceyi gordu calpol verdigim halde bin ricayla bactrim yazdirdim bugun 11.30 da verdim ates 38 di 12 de calpol verdim 39.5 oldu ve dusmedi hastaneye gittik kan verdik tahlili gonderiyorum doktor kulaklari kizarik ve enfeksiyon var bogazida kizarik dedi bactrim eskide kaldi o tedavi etmez sizi birakiyoruz augmentin 400 basliyoruz sabah aksam 1 olcek dedi calpolle dusmedigi icin paranoks 120 ver 3.5 saat sonra profenid ver 3.5 saat aralarla ver dedi ama paranoks fitili verdim 1 saat oldu ama ates cikmaya devam ediyor ne yapicami sasirdim bactrime devammi edeyim atesi 40 derecelerde geziyor hic hali yok ve fitile ve calpole ragmen dusmuyor telasliyiz hangi ilaci vericegimi de sasirdim paranoksla calpol kullanilmaz diye biliyorum atesimiz cikmaya devam ediyor ne vericem bilmiyorum lutfen bir yol gosterin
|
|
![]() |
|
Tahlilleri gonderemedim doktor bey deger yaziyorum
Crp turbidmetrik 10.6 yuksek normal degerler 0-5 yaziyor Wbc 7.84 normal degerler 4-13.5 Rbc 3.8 normal degerler 4-5.2 Hct 32.4 normal degerler 33-45 Mcv 85.3 normal degerler 75-85 Diger sonuclar normal ciktigi icin yazmadim doktor bey 40 derecede suan yukseliyor gitgide
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC cok dusuk, KESIN Viral enfeksiyon.. Turk doktorlarinin ne kadar SALAK VE SAHTEKAR olduklarinin en guzel isbati!!! Allahin geri-zekalisi!!! Onlar eskiden de(ucuz oldugundan) Bactrim kullanmazlardi.. SAKIN ne antibiyotik, ne de ates dusurucu verin!!! Hicbir ilaci kullanmayin.. Sizde kabahat!!! Ben size: "...Yuz bin kere anlattigim gibi!!!!!
Ates yaninda; agizda pis bir koku yoksa, dili pembe ise, Antibiyotik gerekmez.. Sakin bu aptallara inanip, antibiyotik baslamayin, hatta bu doktorlara gitmeyin bile. " DEMEDIM MI??? iSTE BOYLE; SALAK-SALAK; Yok; Bogazi kizarik, yok kulagi kizarik gibi sacmalar dururlar.. Sakin ates ile ugrasmayin! Bu yasta boyle yuksek ates; 6.Hastalik belirtisi olabilr. Bugun/yarin ates duser de, dokuntu baslarsa, kesin 6. Hastalik demektir. SAKIN Turkiye'deki cocuk doktorlarina itimad etmeyin, inanmayin… NOT: 6. hastalik da; ates yaninda baska HICBIR BULGU YOKTUR.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2018 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
Haklisiniz dediniz doktor bey ama kucaginda kafasini kaldiramayan atesi 39.8 ve 40tan asagi inmeyen gozunu bile zor acan bi evlat olunca anne olarak telasa kapiliyosun ne yapacagimi sasirdim cevre baskisi da cabasi doktorun verdigi butun ilaclari kullanmam icin israrlar var doktorumuz biraz iyilesmeye basladimi oksuruk baslicak deyip muconex de verdi ama ben almadim
Peki doktor bey 6. Hastalik iki uc defa geciriliyor mu biz 9 aylikken yine boyle calpolle de dusmeyen 4 gun ates yasamistik kan degerleri normaldi 5.gun atesi birden dustu ve vucudunda kirmizi noktalar olmustu doktorda 6. Hastalik buyuk ihtimalle dedi el ayak hastaligi da olabilir demisti ama ne hikmetse elinde agzinda ayak tabanlarinda birsey yoktu gogsu sirti kasiklar popo kisaca vucudunda olmustu gecti kendiliginden Cok uzun oldu biliyorum ama esimde surekli napicaz ates yukseliyor ilac vermeyince 41 42 olucak o zaman napicaz diye beni strese sokuyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Neticede; WBC'nin ZATEN dusuk olmasi, hadisenin VIRAL bir enfeksiyon oldugunu gostermektedir. Adi hic muhim degil. Nasil olsa hepsinde yapilacak sey ayni… Ilac verilmeyecek!! O yuzden, gecmisteki hastaligi; 6. Hastalik mi idi, yoksa simdiki mi 6.Hastalik, hic onemli degil… Ates ile ilgili makalelerimi okuyun.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|