|
Elleri soyuluyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2018 Saat 11:31 |
Merhaba Kadir Bey,
6 yaşındaki oğlumun elleri 1,5 aydır böyle soyuluyor. Deniz sezonu olduğundan sıkça denize giriyorlar. Fiziksel bir hastalık belirtisi yok. Varsa da farkedilir oranda değil. El yıkadığı sabunu falan değiştirdim ama fark yok. Resimdeki azalmış hali. Neden oluyor olabilir? Bir de büyük oğlum 4 gündür 39-40 arası ateşle yatıyor. Ateş çıktıktan 2 gün sonra ishal oldu. Bugün baktım elleri aynı şekilde soyulmuş. Ağızda ya da başka bir yerinde sıkıntı yok. Ateşi bugün biraz indi 38.5-39 arası gelip gidiyor. Ama bu bile onu rahatlattı, yataktan çıkıp biraz oyun oynadı. Yemek konusunda azar azar da olsa yemeye çalışıyor. Ishal dün sonlandı. Ben tüm bu süreçte sizin grip tedavisini uyguladım. Doğru yolda mıyım?
Başka bir uygulama ya da tetkik gerekli mi?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yazin, deniz kenarina giden her cocukta bu soyulmalar olur. Hastalik degil.. Banyo sonlarinda, kese yapin. 2- Sakin buyuk oglana ilac vermeyin. Dogru yoldasiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|