|
GECMEYEN ATES KULAK BOGAZ ENFEKSİYONU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sblkhrmn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2018 Saat 10:19 |
MRB KADİR BEY 9 AYLIK OĞLUM 3 GÜN ÖNCE ATEŞLENDİ 37,5 39 DERCELERDE SEYRETTİ BAŞKA Bİ ŞİKAYETİ YOK ÖKSÜRÜK VB. OGÜN 2 KEZ İSHAL ŞEKLİNDE YAPTI KAKASINI COK YÜKSELİNCE PEDİFEN CALPOL VERDİM ARA ARA.. DÜN GECE UYUMADI VE ATEŞ 38,9 OUNCA COCUK ACİLE GİTTİK
DR KULAGINDA VE BOGAZINDA ENFEKSİYON VAR DEDİ SEF ANTİBİYOTİK VERDİ BENDE KAN İSTEDİM SONUCLAR SÖYLE HOCAM CRP : 0,39 WBC : 4,3 NÖTROFİL : 1,01 LENFOSİT : 2,63 MONOSİT :0,64 EOZİNOFİL : 0,03 BAZOFİL : 0,02 NÖTRAFİL % :23,4 LENFOSİT % : 60,8 MONOSİT% : 14,8 EOZİNOFİL% : 0,6 BAZOFİL %: 0,4 RBC : 4,31 HGB : 10,71 HCT : 32,9 MCV : 76 MCH : 24,86 MCHC : 32,59 RDW :13,4 MPV : 8,7 PLT : 241 PCT : 0,21 PDW : 15 BU DEGERLERE GÖRE ENFEKSİYON VARMI ANTİBİYOTİĞİ VEREYİMMİ ATES ARA ARA YÜKSELİYOR DÜŞERMİ YOKSA ATES BEKLEYEYİMMİ . HUZURSUZLUGU VE İŞTAHSIZLIGI VAR ANNE SÜTÜ VE SU YOGURT ALIYOR BASKA BİŞEY YEMİYOR HATTA MİDESİ BULANIYOR GİBİ YAPIP KUSTU HASLANMIS PATATES VERMİŞTİM. TESEKKÜRLER CVBINIZI BEKLİYORUM
|
|
![]() |
|
Sblkhrmn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birde bu mesaj attıktan sonra da oglum sulu kaka yaptı ben sadece atesi yükselince ates düşürücü verdim en son oda saat sabah 4 bucuk gibi antibiyotiği kullanmalımıyım cevabınızı bekliyorum bu bogaz enf kulak enf gördüğünü söyledi dr olsa kanda cıkar değilmi kanda cıkmadıysa o gördüğü ne oluyor birde atesini alından ölcer cihazla ölcuyorum alın ortası 37,5 şakaklar 38,4 civarı ckarıyo neden olabilir budurum koltuk altıda ölçtüğümdede 37,7 civarı cıkıyor sürekli düşüp cıkıyor ama 3 gündür tamamen düşmedi normale dönmedi
Düzenleyen Sblkhrmn - 12 Ağu 2018 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, resmen aptalin teki.. Nereden bulursunuz, boyle salaklari!!! WBC: 4,3 ve bu salak hala antibiyotik yaziyor. Eger, antibiyotik kullandi iseniz, hastalik en az 3-4 gun daha fazla surecek.. SAKIN, hicbir ilac kullanmayin, atesini bile dusurmeyin. Cocuk doktorlarina da inanmayin.. Ates ile ilgili, Makale Sabit Forum yazilarini ve gunluk soru-cevaplari okuyun.. Yoksa daha cok kaziklar yersiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dr kana bakmadan yazdı surubu kanı ben istedim kendisi istemiyecekti bile acilden dr du zaten kullanmadım antibiyotiği içinde penisilin grubu alerji tehlike ibareleri vardı kullanmadım cok sukur 4. günde gecti neden herseye cok basit antibiyotik yazarlarki birde hocam üçüncü gece cok sidetli gece aglaması oldu gözlerini bile acmadan yarım saatden fazla sakinleştiremedik ne olabilr atesden sonra yaparmı böyle bişey o anda 37 civarıydı gerci sabahsı mercimek corbası vermiştim 2 kasık gazmı oldu anlayamadım
Düzenleyen Sblkhrmn - 14 Ağu 2018 Saat 14:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir.. arkasi gelmedigine gore, onemli degil..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|