Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Faranjit mi bronşit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Faranjit mi bronşit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyla3868 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Faranjit mi bronşit mi
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2018 Saat 08:19
Hocam 5 yaşında kızım bir haftadır öksürük var. Ateş bütün bütün akintisi yok. Balgamli öksürük. Nefes alırken hışırtı. Halsizlik var. Arşivi okudum bronsit teşhisine uyuyor brikarny ve amoklavin calpol yazdı Dr. Faranjit dedi ama bronsit gibi .tedavi için ilaçları kullanmalı mıyım. 
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2018 Saat 18:29
Anlasilan; yuz bin kere de anlatsam, anlamamak icin yeminlisiniz… 
1- ATES + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa: Viral enfeksiyon (Grip) demektir, antibiyotik gerkemz….
2- Bronsit oldugunda; on planda oksuruk degil, sikintili solunum vardir.. Nefesi rahat ve kisa surede alir,
 sikintili ve daha uzun surede verirsiniz.. 

Su Turk doktorlarina; oksuruk nedeni ile gitmeyin... Her oksurene; hem Astim derler , hem Antibiyotik 
verirler. Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler...... Yeminlidirler, zira Grip teshis ettiklerinde, bir 
"koyundan" 3 post cikaramazlar.. 

Teshis ne olursa olsun, senelerden beri hep ayni sahtekarligi yaparlar ve ayni ilaclari verirler.. Artik gecen 
seneden beri, her oksurene, Astim diyemiyorlar ama, ne teshis koyarlarsa koysunlar ayni ilaclari veriyorlar..
Bunlar boyle assagilik sahtekarlardir.. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2018 Saat 22:31
Hocam zaten antibiyotik kullanmadum kullanmayo da düşünmüyorum. Solunum oldukça sikintili. Soğuk buhar rahatlatıyor. Ancak atak şeklinde geldiğinde midesini de kaldırıyor oguruyor. Oksuruklu hastalıkların teşhisi tablonuza göre ya bronsit ya da ses telleri ile ilgili bir sıkıntı var. Ayırt edemedim.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2018 Saat 02:43
Hocam ne yapacagimisasirdim. Çocuk öldürmekten perişan oldu. Dün başka bir Dr götürdüm . Alerji büyük ihtimal dedi bir kaşık alerji şurubu bir kaşık kirilip icilenbir iğne sanırım preny verdi. Antibiyotik kullanma alerji yapan durumdan uzaklaşınca geçecek muhtemelen dedi. Çocuk ilk defa dün gece rahat uyudu. Ancak sabah kaldığı yerden devam ediyor. Hatta şu an iyice etkisini artırdı öksürük. Boğazı tahriş olmuş faranjit de olabilir demişti Dr. Teşhisi ne bilmiyorum ama çocuk ölsurukren helak oluyor. Boğazı yırtar gibi bir oksuruk. Ne kullanayim nasıl rahatlatayim bı şey deyin hocam. Maillerinizi okuyorum grip değil bu çocuk ama faranjit mi başka ne olabilir. Ne iyi gelir. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2018 Saat 19:03
Goruyorsunuz:
Turk cocuk doktorlari: Kargadan baska kus, allerji den baska hastalik bilmezler!!! 
Yazdiklarimi okudunuzda; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullandinizmi??? Sicak su buhari uyguladinizmi??
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 00:22
Ballı limonlu veriyorum serum fizyolojik vazifesi görsün diye denize girdirip cikarttimdaha beter oldu. Burnu zaten açık. Geniz noktasinda bir tahrislik var sanki .Nefesi az derin alsa öksürük tutuyor. Geniz kuruşa öksürük tutuyor. Özellikle uykuda. Ben de de var aynı. Oksururken sanki kalbim duracak gibi oluyor bir tuttu mu atak şeklinde baya hirpaliyor. Daha önce hiç böyle olmamıştık. Ogurtu getiriyor arkadindan. 1 buçuk aydır çekiyorum hocam. Bir care lütfen. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 05:47
Her ikiniz: Geceleri, 1 defa; 1 olcek Vicks Vapodry icin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.