|
Ayak parmakları soyulmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2018 Saat 20:59 |
https://i.hizliresim.com/dBv5Ar.jpg
Iyi akşamlar hocam. 2014 ocak doğumlu oğlumun ayak parmakları genel olarak hep bu sekilde. Kısa süreli iyileşme gösterse de , o dönemlerde bile temizleme ihtiyacı duyuyoruz. Iki gün önce aile hekimine gittiğimizde gösterdim ve cinko eksikliği bulunduğunu söyledi ve cinko şurubu verdi. Size danışmak istedim. Tedavi doğru mu yada ne yapmamızı önerirsiniz.simdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sıteden resımler acılmıyor! O doktor acaba hayatında Cınko eksıklıgı gormusmu?
|
|
![]() |
|
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam yeni resim eklemeye çalıştım. Umarim yapabilmisimdir. Tesekkurler Düzenleyen Gamze - 02 Ağu 2018 Saat 02:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bilhassa, YAZ aylarinda, sicak kum veya beton ustunde yurumekle olur.. 2- Asiri havasiz kaldiginda olur.. 3- Turk doktorlari bunu gordugunde, hemen size Streptokok ( Onlar "beta" derler) oldugunu soyleyecekler- dir, onlara niye ellerinde (avuc iclerinde ) olmadigini sorun... Banyo sonlarinda, "Ponza veya Topuk tasi" ile surterek o olu derileri dokun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|