|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2018 Saat 16:54 |
![]() Hocam merhaba 33 yaşındayım tahlil sonucumda d vitaminim 7 ferritinim 4 çıktı coledan damla günde 6 damla şeklinde verdi demir için oligofer fol kullanıyorum bacak kemiklerimde ön kısmında hafif sızlama arada kol kemiklerimde oluyor ağrı gibi değil sızlama ve geçisi saniyelik bişi osteomalazi riskim varmıdır yada olmuşmudur korktum baya tam olarak nasıl gelişir bilmiyorum ama d vitamini eksik olunce nette karşıma çıktı ekdik bilgiden dolayı yorumunuzu almak isterim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylenenlerin tamamina bos verin.. 1- Kan sayiminizda; HGB:12g/dL veya ustu ise, SAKIN Demir ilaci kullanmayin.. 2- Ferritin, enfeksiyon hastaliklarinda da dustugu icin, guvenilir degildir.. Daima; HGB degerine bakin... 3- D vitamininiz baya eksik, oyle damlalarla filan arasi kapatamazsiniz. Toplam 2 ampul "Dvit3 Ampul", bir ay ara ile icin ve bundan sonra da; her sene en az 1 ampul icin..
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam peki diz kapağından aşağıya doğru sızlama şeklinde kemikte sızı nedir sürekli değil arada oluyor mesela bir haftadır yoktu bugun yine oldu dediklerinizi uyguluyacağım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun D vitamini eksikliklerinde bu sekil kemik agrilari olur. Ampulleri icin, aradaki farki goreceksiniz... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Tem 2018 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok ama çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|